Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ εκπλήσσεται που οι θαυμαστές προτιμούν τα prequels Star Wars


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020, 08:06

Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ εξέφρασε την έκπληξή του για τους θαυμαστές της επικής κινηματογραφικής σειράς Star Wars που του λένε ότι προτιμούν τα πολωτικά prequels από την αρχική τριλογία.

 

Ο ηθοποιός υποδύθηκε τον Όμπι-Ουάν «Μπεν» Κενόμπι στα τρία prequels Star Wars από το 1995 έως το 2005: Επεισόδιο I – Η Αόρατη Απειλή, Επεισόδιο II – Η Επίθεση των Κλώνων και Επεισόδιο III – Η Εκδίκηση των Σιθ.

 

Οι ταινίες δέχτηκαν κριτική από παλιούς και νέους θαυμαστές του franchise, αλλά ο ΜακΓκρέγκορ δήλωσε ότι είναι ενήμερος ότι έχουν γίνει ξανά δημοφιλείς, ωστόσο ανέφερε ότι η εξέλιξη τον εξέπληξε.

 

«Οι ταινίες μας δεν άρεσαν πολύ όταν κυκλοφόρησαν στη γενιά μου που αγαπούσε τα πρώτα Star Wars» είπε στο Empire Online. «Νομίζω ότι οι άνθρωποι της γενιάς μας ήθελαν να αισθανθούν το ίδιο που ένιωθαν όταν είδαν αυτές τις τρεις πρώτες ταινίες όταν ήταν παιδιά και ο Τζορτζ Λούκας ήθελε να οδηγήσει τις ταινίες μας σε διαφορετική κατεύθυνση, είχε μια διαφορετική ιδέα. Ήταν δύσκολο εκείνη τη στιγμή, θυμάμαι» σημείωσε.

 

«Χρόνια αργότερα, γνωρίζω πραγματικά τι σημαίνουν οι ταινίες μας για τη γενιά, για την οποία δημιουργήθηκαν, τα παιδιά εκείνης της εποχής. Τους αρέσουν πραγματικά. Έχω γνωρίσει ανθρώπους, για τους οποίους σημαίνουν πολλά αυτές οι ταινίες, περισσότερο από τις πρωτότυπες τρεις και τους λέω: Αστειεύεστε;».

Παρά την κριτική που ασκήθηκε στις ταινίες, ο ΜακΓκρέγκορ θα επαναλάβει τον ρόλο του Όμπι-Ουάν σε επερχόμενη σειρά περιορισμένων επεισοδίων στο Disney+.

Σε σκηνοθεσία της Ντέμπορα Τσόου, (The Mandalorian), τα γυρίσματα της σειράς για τον Όμπι-Ουάν αναμένεται να ξεκινήσουν το 2021.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020, 08:06

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει