Ο Δήμαρχος Πρεβεζάνος έφερε στις Β. Σποράδες τη RAI3

Προβολή στο δημοφιλές πρόγραμμα της Ιταλικής Κρατικής Τηλεόρασης για Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο

Το δημοφιλές πρόγραμμα της Ιταλικής Κρατικής Τηλεόρασης θα προβάλει τις ομορφιές του νησιού, αφού γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην παραλία των Κουκουναριών, στα Μάραθα, στα Λαλάρια, στο Κάστρο, στο μονοπάτι στη περιοχή της Κεχριάς, πλάνα από την Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και από αρκετά σημεία από την πόλη της Σκιάθου.

unnamed.jpg

Επίσης, με πρωτοβουλία του Δήμου Σκιάθου, η απεσταλμένη του ιταλικού κρατικού καναλιού κα Rita De Franscesco, συνοδευόμενη από την κα Ελένη Σαρηκώστα αλλά και από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Γιολδάση επισκέφτηκαν τον νησί της Σκοπέλου όπως και το νησί της Αλοννήσου.

unnamed2.jpg

Ειδικότερα, στην Αλόννησο πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα στο θαλάσσιο πάρκο, με τη συνεργασία της Προέδρου της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Αλοννήσου κας Κικής Αναγνώστου.

unnamed4.jpg

Ο Δήμος Σκιάθου θα συνεχίσει την συνεργασία του με την ιταλική κρατική τηλεόραση και θα πραγματοποιηθούν και άλλες αποστολές Ιταλών δημοσιογράφων στο νησί του Παπαδιαμάντη, διότι η Σκιάθος συνδέεται με απευθείας πτήσεις με 8 ιταλικές πόλεις.

unnamed5.jpg

unnamed7.jpg

unnamed3.jpg

Μπορεί επίσης να σας αρέσει