Ο Δήμος Βόλου για την προστασία των αστέγων από το κρύο

Ανοιχτό επί 24ωρου βάσεως το Κοινωνικό Κέντρο της Νέας Δημητριάδος

Από το Δήμο Βόλου υπενθυμίζεται ότι μέχρι και ανήμερα των Θεοφανείων, 6 Ιανουαρίου 2015, προκειμένου να υπάρξει προστασία των αστέγων αλλά και όσων έχουν ανάγκη προστασίας (λόγω έλλειψης θέρμανσης κλπ) από τις εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες, το Κοινωνικό Κέντρο της Νέας Δημητριάδος (Απόλλωνος με Κρατίνου) θα παραμένει ανοικτό επί 24ωρου βάσεως.

Όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος του ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ, κ. Αναστασία Μορφογιάννη, σε όσους αναζητήσουν προστασία παρέχεται φιλοξενία διαμονής, με τη διάθεση ράντζων, στρωμάτων και κλινοσκεπασμάτων

Η φύλαξη του Κέντρου γίνεται εναλλάξ από τους υπαλλήλους του Κέντρου, τους ωφελούμενους Ξενώνα Αστέγων του Δήμου και εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, ενώ η διατροφή γίνεται με χορηγίες.

Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες συνεχίσουν να είναι κακές και μετά την 6η Ιανουαρίου, θα γίνει επανεξέταση της κατάστασης και θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 24210 – 71291 ( Κοινωνικό Κέντρο Νέας Δημητριάδος) και στο 24210 – 91614 (Ξενώνας Αστέγων Δήμου Βόλου).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει