“Ο Διάλογος με τον κυρ Αλέξανδρο”, του Ηλία Παπακωνσταντίνου

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021, 04:32

“Ο Διάλογος με τον κυρ Αλέξανδρο”, του Ηλία Παπακωνσταντίνου

“Ο Διάλογος με τον κυρ Αλέξανδρο” του Ηλία Δ Παπακωνσταντίνου, μετά από μία πορεία πέντε ετών συγγραφής της τριλογίας και των δώδεκα νέων στιχουργημάτων που μελοποιήθηκαν από την συνθέτρια Αρετή Κοκκίνου, έγινε βιβλίο και τυπώθηκε τον Φεβρουάριο του 2021, από τις εκδόσεις Αγγελάκη “Αττικός”.

Το πρώτο μέρος της τριλογίας έχει θεατρικοποιηθεί και έχει παρουσιαστεί στο Μουσείο «Άγγελου και Εύας Σικελιανού» στους Δελφούς, στον χώρο «Ελαιόλιθος» στη Νάξο και στην Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών στην Αθήνα.

Στο πρώτο μέρος της τριλογίας ο συγγραφέας αφηγείται αλλά και συνδιαλέγεται με τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη που επιστρέφει στη ζωή σήμερα και συνομιλούν για την γλώσσα μας καθώς και για κοινωνικά και υπαρξιακά θέματα.

 

Στο δεύτερο μέρος ο συγγραφέας μας μιλά για την φυσική επαφή του στο σπίτι του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη στη Σκιάθο και την φανταστική  συνάντηση τους.

 

Στο τρίτο μέρος ο συγγραφέας μας μιλά για την Σκιάθο και περιγράφει τις ομορφιές του νησιού μέσα από κοινωνικές προεκτάσεις.

Το βιβλίο διατίθεται από τον ίδιο τον συγγραφέα Ηλία Δ Παπακωνσταντίνου, από τις εκδόσεις Αγγελάκη και από κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Διαδικασία παραγγελιών της έκδοσης:

Σε διάθεση από τον συγγραφέα (επικοινωνήστε

στο6936 6600781ή μέσω e-mail στο [email protected])

από τις εκδόσεις Αγγελάκη και από κεντρικά βιβλιοπωλεία.

 

Έτος Έκδοσης: 2021

Σελίδες: 65

Τιμή: 10€

ISBN: 978-960-7890-44-3


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021, 04:34

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει