Ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Νέστορας Αντωνίου στο Νοσοκομείο του Βόλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Επίσκεψη πραγματοποίησε την Πέμπτη ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ κος Νέστορας Αντωνίου στο Νοσοκομείο Βόλου και είχε συναντήσεις τόσο με το Διοικητή κ. Χαράλαμπο Μπαλή και τους Διευθυντές των τμημάτων του Νοσοκομείου, όσο και με τους συλλόγους ιατρών και εργαζομένων. Ο κος Αντωνίου ενημερώθηκε αναλυτικά για το έργο και τη συνεχή προσπάθεια που καταβάλλεται στο Νοσοκομείο για την παροχή σύγχρονων και αποτελεσματικών υπηρεσιών υγείας, ενώ υπήρξε η διαβεβαίωση ότι τις τελευταίες ημέρες έγινε σωστός σχεδιασμός ώστε να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα σχετικά με την προμήθεια υλικών, τροφίμων και τη διεξαγωγή των χειρουργείων.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κος Μπαλής παρέθεσε τις ανάγκες και τις προτεραιότητες που αφορούν στην ενίσχυση του Νοσοκομείου σε ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνική υποδομή, ενώ τέθηκαν οι βάσεις για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης του Νοσοκομείου με το ΠΕΔΥ Ν. Μαγνησίας για την αρτιότερη λειτουργία των δύο φορέων. Επίσης, συζητήθηκε διεξοδικά το πλαίσιο συνεργασίας του Νοσοκομείου Βόλου με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ώστε να αποφεύγονται μετακινήσεις ασθενών στη Λάρισα και έγινε και μία προσέγγιση του σχεδιασμού και των αιτημάτων του Νοσοκομείου σχετικά με τη δυνατότητα ενσωμάτωσής τους στο νέο ΕΣΠΑ 2014-2020.

Ο κος Αντωνίου επιβεβαίωσε την άψογη συνεργασία της ΥΠΕ με το Νοσοκομείο και υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράστασή και συμβολή του στην ολοκλήρωση των εκκρεμοτήτων του Νοσοκομείου, όπως είναι η πρόσληψη των 17 ιατρών που έχουν κριθεί για μόνιμο διορισμό, αλλά και τη συνεχή υποστήριξη σε ό,τι κριθεί αναγκαίο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει