Ο Διοικητής του Γ.Ν. Βόλου απαντά στο Ε.Κ.Β. για την καθυστέρηση πληρωμών των καθαριστριών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Με αφορμή την καταγγελία του Εργατικού Κέντρου για την καθυστέρηση των πληρωμών των καθαριστριών του Νοσοκομείου Βόλου, επισημαίνουμε τα παρακάτω:

Και στο θέμα του ιδιωτικού Συνεργείου Καθαριότητας, το οποίο εκτελεί το σχετικό έργο στο νοσοκομείο, αλλά και σε ανάλογες υπηρεσίες outsourcing (Φύλαξη, Συντήρηση Η/Μ κ.λ.π.) παραλάβαμε από την προηγούμενη Διοίκηση μία κατάσταση με συνεχείς παρατάσεις, με λιμνάζοντες διαγωνισμούς και άλλες εκκρεμότητες.

Προκηρύξαμε παντού ετήσιους διαγωνισμούς όπως προβλέπει ο νόμος. Ειδικότερα τώρα για το θέμα του Συνεργείου Καθαριότητας και επειδή ανάλογες καταγγελίες έχουν ξαναγίνει δεσμευόμαστε ότι:

1) Θα αναζητήσουμε ευθύνες αν και όπου υπάρχουν.
2) Ο ανάδοχος που θα προκύψει από τη νόμιμη διαγωνιστική διαδικασία σε δύο μήνες , δεν θα υπογράψει μαζί μας μόνο μία τυπική σύμβαση. Με αυξημένο αίσθημα ευθύνης, κοινωνικά αντανακλαστικά και ανθρώπινη ευαισθησία έχουμε ορίσει επιτροπές παρακολούθησης του έργου που εκτελείται, που απαρτίζονται από στελέχη του νοσοκομείου μας και που θα απαιτήσουν από κάθε εξωτερικό συνεργάτη συνυπογραφή συμφώνου καλής εκτέλεσης, με σεβασμό στην εργατική νομοθεσία και στο δικαίωμα κάθε ανθρώπου για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας.

KΩΣΤΑΣ ΕΥ. ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΑΣ
ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Γ.Ν.ΒΟΛΟΥ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει