Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου συντάσσεται με το μέτωπο αντίδρασης για την καύση του RDF

“Eυχόμαστε και επιθυμούμε να βρεθεί λύση για την ομαλή λειτουργία του εργοστασίου και τις θέσεις εργασίας και ο κρατικός μηχανισμός να επέμβει αποτελεσματικά, ώστε να λυθεί το τεράστιο αυτό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην πόλη μας, για το καλό όλων…”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου συντάσσεται με το μέτωπο αντίδρασης για την καύση του RDF, του εργοστασίου της ΑΓΕΤ, διότι πάνω απ’ όλα προέχει η υγεία όλων, η δική μας και των παιδιών μας.

Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου και πρέπει να προστατεύεται απ’ όλους, με κάθε τρόπο.

Σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο της επιχειρηματικότητας καταλαβαίνουμε την ανάγκη για το κέρδος και τη μείωση του κόστους μιας επιχείρησης, όμως δεν πρέπει αυτό να γίνεται εις βάρος της υγείας των ανθρώπων.

Το κράτος πρέπει να γίνει πιο φιλικό προς τις επιχειρήσεις, να βοηθήσει στη μείωση της φορολογίας του ενεργειακού κόστους, έτσι ώστε να μην βρίσκουν τέτοιους τρόπους, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση, τις καύσεις καρκινογόνων ουσιών.

Τέλος, ευχόμαστε και επιθυμούμε να βρεθεί λύση για την ομαλή λειτουργία του εργοστασίου και τις θέσεις εργασίας και ο κρατικός μηχανισμός να επέμβει αποτελεσματικά, ώστε να λυθεί το τεράστιο αυτό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην πόλη μας, για το καλό όλων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει