Ο καιρός σήμερα


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 4 Μαΐου 2020, 04:55

Τη Δευτέρα 4 Μαΐου στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα και τοπικά στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στα νησιωτικά τμήματα θα είναι κατά τόπους έντονα φαινόμενα. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 18 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 7 έως 23 βαθμούς, στην Ήπειρο από 7 έως 27, στη Θεσσαλία από 8 έως 29 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 11 έως 25, με εξαίρεση τη Νότια Πελοπόννησο όπου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 28 με 29 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 21 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 12 έως 24 βαθμούς.

Οι άνεμοι τόσο στο Αιγαίο όσο και στο Ιόνιο, θα πνέουν από βόρειες έως βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 5 -7 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά στα ανοικτά του Ιονίου 8 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν με παροδικής βροχής ή καταιγίδας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων ή καταιγίδων κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 6 μποφόρ και σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 4 Μαΐου 2020, 04:55

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει