«Ο κόσμος μοιάζει να είναι πιο υπεύθυνος από την κυβέρνηση»


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020, 16:12

Ο Μίτσελ ξέσπασε κατά της ισπανικής κυβέρνησης σε ότι αφορά τους χειρισμούς για την καταπολέμηση του κορωνοϊού. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν της Πούμας παραχώρησε συνέντευξη σε ισπανικό ραδιόφωνο και είπε από το Μεξικό, όπου βρίσκεται:

«Μιλάω κάθε μέρα με τον γιο μου, ο οποίος είναι ένας εκ των αρχηγών των ομάδων της 2ης κατηγορίας. Δεν ξέρω ποιο μέρος της κυβέρνησης προσπαθεί να επαναφέρει το ποδόσφαιρο το συντομότερο δυνατό στην Ισπανία. Δεν ξέρω πώς θα γίνει αυτό αν δεν ξέρουμε πόσοι έχουν προσβληθεί από τον ιό και πώς θα του απομονώσουμε, αν δεν ξέρουμε τον αριθμό των νεκρών. Δεν ξέρω αν μιλάμε για το ποδόσφαιρο για να μη μιλάμε για τον κορωνοϊό. Οι αθλητές που βγαίνουν  για προπόνηση ρισκάρουν εξίσου με τους φαρμακοποιούς και τους εργάτες. Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Οι ποδοσφαιριστές είναι και αυτοί απλοί άνθρωποι». 

Για τη μητέρα του, η οποία βρίσκεται σε οίκο ευγηρίας περιμένοντας να κάνει τεστ, ανέφερε: «Η μητέρα μου είναι σε οίκο ευγηρίας. Περιμένουν εδώ και τρεις εβδομάδες για το τεστ και το υπουργείου υγείας δε μας αφήνει να κάνουμε δωρεά, είναι πολύ αυστηροί σε αυτό».

Κλείνοντας, άσκησε κριτική στην ισπανική κυβέρνηση: «Υπάρχει ένα αίσθημα ανασφάλειας παντού και αυτό δεν θα διορθωθεί μέσω του ποδοσφαίρου. Υπάρχουν πράγματα που δεν καταλαβαίνω. Ο κόσμος μοιάζει να είναι πιο υπεύθυνος από την κυβέρνηση και αυτό δημιουργεί ανασφάλεια και απώλεια εμπιστοσύνης, ανεξάρτητα με το ποιος κυβερνά».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020, 16:14

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει