Ο Κώστας Χατζής σε μια μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο


Ο κορυφαίος τραγουδιστής και τραγουδοποιός, Κώστας Χατζής, ο οποίος έχει έναν μοναδικό τρόπο να επικοινωνεί με το κοινό, θα βρεθεί στις 15 Οκτωβρίου, στη σκηνή του Ηρωδείου.

Τα τραγούδια του έχουν καταφέρει να αγγίξουν τις ψυχές όλων και να μας ταξιδέψουν σε κόσμους όπου «Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει» αλλά και «Η αγάπη όλα τα υπομένει»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κώστας Χατζής αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Η φήμη του ως τραγουδιστή της ειρήνης προηγείται πολλές φορές του ονόματός του. Τα τραγούδια που επέλεξε να ερμηνεύσει όλα αυτά τα χρόνια της μεγάλης μουσικής του πορείας, είναι μπαλάντες που περιέχουν έντονη κοινωνική κριτική. Όλοι οι μεγάλοι συνθέτες της εποχής όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίμης Πλέσσας, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Γιάννης Μαρκόπουλος και ο Σταύρος Ξαρχάκος του δίνουν να ερμηνεύσει τραγούδια τους στα οποία προσδίδει το δικό του ύφος.

Στο πλευρό του θα βρεθούν η Ελπίδα, ο Γιώργος Κατσαρός, ο Γιάννης Κότσιρας, η Δανιέλα Χατζή και άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες οι οποίοι θα ανακοινωθούν σύντομα.

Info:

Το Ηρώδειο του Κώστα Χατζή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023 – Ώρα έναρξης: 21:00

Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Τιμές εισιτηρίων:

Διακεκριμένη Ζώνη: 75€

Α’ Ζώνη: 65€

Β’ Ζώνη: 55€

Γ’ Ζώνη: 45€

Δ’ Ζώνη: 35€

Ε’ Ζώνη: 25€

ΣΤ’ Ζώνη: 20€

ΑΜΕΑ: 20€ / Κρατήσεις για τις θέσεις ΑΜΕΑ γίνονται τηλεφωνικά στο 2103221897 (email: [email protected])

Εισιτήρια προπωλούνται Εδώ

 Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει