«Ο κ. Μητσοτάκης να προσφύγει στη λαϊκή ετυμηγορία πριν επιφέρει νέα μεγαλύτερα δεινά για τον τόπο»Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022, 16:25

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, κάλεσε την Τετάρτη τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, «να προσφύγει το συντομότερο στη λαϊκή ετυμηγορία πριν επιφέρει και νέα μεγαλύτερα δεινά για τον τόπο».

«Ο κ. Μητσοτάκης, ύστερα από τρεις μέρες πρωτοφανούς παράλυσης του κρατικού μηχανισμού, εμφανίστηκε σήμερα για να αποποιηθεί για άλλη μια φορά τις δικές του πολιτικές ευθύνες», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε:

Δεν έφταιξε το ανίκανο επιτελικό κράτος. Δεν έφταιξαν οι υπουργοί του, που δεν είχαν κανένα σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης. Έφταιξαν μόνο οι ιδιώτες, η Μετεωρολογική Υπηρεσία, η Tοπική Aυτοδιοίκηση».

Συνεχίζοντας, ο Αλ. Τσίπρας υπογραμμίζει: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει κοστίσει πολύ ακριβά στον ελληνικό λαό. Γεννά διαρκώς ανασφάλεια και φόβο. Με την παράλυση του κράτους, στο οποίο δεν πιστεύει, με την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας και της ακρίβειας, με την εκτεταμένη διαφθορά».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022, 16:33Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει