«Ο κ. Τσίπρας δεν έχει αποφασίσει ακόμα πότε θα χάσει»«Ο κ. Τσίπρας δεν έχει αποφασίσει ακόμα πότε θα χάσει» δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα», ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, υπογραμμίζοντας ότι «στόχος της ΝΔ είναι η νίκη και στις τέσσερις κάλπες».

Ο βουλευτής Α’ Αθηνών, τονίζει ότι «η κοινωνία έχει ανάγκη να κλείσει τις πληγές της, που άνοιξε ο ΣΥΡΙΖΑ με την εμφυλιοπολεμική του ρητορική» και στο πλαίσιο αυτό, επισημαίνει ότι «όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν χτυπηθεί από την κρίση, σε επαγγελματικό, κοινωνικό αλλά και προσωπικό επίπεδο, αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία για να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους».

«Κόμματα, σχηματισμοί και πολιτικές κινήσεις που γίνονται από καπρίτσιο ή προσωπικές φιλοδοξίες και δεν αντικατοπτρίζουν τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας, δεν έχουν μέλλον» λέει ο κ. Κικίλιας, αναφορικά με τις διεργασίες στο χώρο της κεντροδεξιάς.

Τέλος, για το ζήτημα της ασφάλειας, ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, προαναγγέλλει την επανασύσταση της ομάδας ΔΕΛΤΑ και την ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ, αλλά και μικτές ομάδες όλων των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. σε καθημερινές περιπολίες, σε όλες τις γειτονιές της «υποβαθμισμένης Αθήνας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019, 12:55

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει