Ο Λάκης Λαζόπουλος μιλάει για τη μάχη που έδωσε η σύζυγός του με τον καρκίνο


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019, 23:13

Το βράδυ της Τετάρτης στο The 2Night Show βρέθηκε καλεσμένος ο Λάκης Λαζόπουλος και μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μεταξύ άλλων, ο ίδιος αναφέρθηκε στον χαμό της συζύγου του, Τασούλας, ενώ αποκάλυψε πως θα γράψει βιβλίο για όλα όσα έζησε μαζί της.

«Γράφω ένα βιβλίο για την Τασούλα. Είναι αυτά που έζησα αυτή την περίοδο και που θεωρώ ότι ίσως θα είναι χρήσιμα για κάποιον άνθρωπο που ζει δίπλα σε έναν άνθρωπο ή που περνάει αυτό. Νιώθω ότι έτσι κάπως θα μάθουν αυτά που έμαθα κι εγώ. Όταν βρεθείς τρία χρόνια να ακούς τόσες πληροφορίες, να είσαι όλη μέρα στα τηλέφωνα με γιατρούς, με όλη αυτή την ένταση σε ένα καινούργιο και δύσκολο αγώνισμα, μαθαίνεις πράγματα που καλό είναι να μην μείνουνε έτσι όπως υπάρχουν μέσα μου. Πρώτη φορά ένιωσα την ανάγκη ότι θέλω να το κάνω. Ο τίτλος του βιβλίου θα είναι “Άλλες γυναίκες φοράνε τα φουστάνια σου”. Αλλά έχει μια σημασία αυτό. Είναι η απάντηση σε όλο το βιβλίο σε μια σκηνή που έγινε.

Θα είναι γύρω στις 200 σελίδες, θα έχει και εικόνες μέσα όλα αυτά που βλέπεις κανείς… Όταν παίρνεις μια εικόνα ενός κακού πράγματος και προσπαθείς να την αποτυπώσεις μέσα στο μυαλό σου… Τι είναι αυτό που σου δείχνουν; Και αυτή η ένταση που μεταφέρεται την ώρα που βλέπεις μια εξέταση και παρακολουθείς τους γιατρούς να παγώνουν… Αυτό το αίσθημα μπορείς να το δεις και σε μια εικόνα που αποτυπώνεται μετά κι όμως μια τόσο μικρή εικόνα ξαφνικά σου αλλάζει όλη τη ζωή. Έρχεται κάτι από μέσα να σου δείξει ότι μπορεί να σου διαλύσει το έξω σε ένα δευτερόλεπτο. Έχω τέτοιες εικόνες που δεν ξέρω πόσες θα είναι ακόμη. Η Τασούλα ήξερε την αλήθεια για την υγεία της από την αρχή, από την πρώτη στιγμή. Είμαι απόλυτα σύμφωνος με αυτό, γιατί με την αλήθεια θα παλέψεις, με το ψέμα χάνεις. Ήταν σωστός ο αγώνας, αλλά δεν θέλω να μοιράζομαι προσωπικά πράγματα», είπε, μεταξύ άλλων, ο Λάκης Λαζόπουλος.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί…

 


Πηγή: govastileto.gr

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019, 23:13

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει