«Ο Μητσοτάκης εκφράζει παρωχημένες πολιτικές των συντηρητικών κύκλων της ευρωπαϊκής Δεξιάς»Με αιχμές σχολίασε το Κίνημα Αλλαγής τη χθεσινοβραδυνή συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ.

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει πει μια λέξη αυτοκριτικής για τις ευθύνες της κυβέρνησης της ΝΔ 2004-09 που οδήγησε στον εκτροχιασμό της οικονομίας. Που αντί για επανίδρυση του κράτους, οδήγησε στη διάλυση. Δεν έχει πει μια λέξη για την Καραμανλική συνιστώσα που στηρίζει και σήμερα την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα», αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΚΙΝΑΛ, στην οποία προστίθεται ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «επιμένει στην πολιτική που οδηγεί στην ασυδοσία της αγοράς και στην απαξίωση της εργασίας. Επιμένει στις περικοπές στο κοινωνικό κράτος».

«Ανήκει στους βαθιά συντηρητικούς κύκλους της ευρωπαϊκής Δεξιάς. Έτσι εκφράζει τις πιο παρωχημένες και ρετρό πολιτικές της παλαιάς Δεξιάς. Όχι πια, άλλο δεξιά το τιμόνι στη χώρα κ. Μητσοτάκη» καταλήγει η ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019, 11:55

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει