Ο Μπέος θα διεκδικήσει το λιμάνι: Στόχος είναι το λιμάνι να περιέλθει στο Δήμο Βόλου (Ηχητικό)

“Το Φεβρουάριο θα έχω πρόταση”, δήλωσε στο “Radio Marconi 96,1 F.M.”

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει ως Δήμαρχος της πόλης το λιμάνι του Βόλου αποκάλυψε ο Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στο “Radio Marconi 96,1 F.M.” και στην εκπομπή “Όλα στη φόρα” του Γιώργου Κουμιώτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο νέος Δήμαρχος Βόλου, κατά την διάρκεια της συνέντευξής του προχώρησε στην αποκάλυψη, δηλώντας το εξής: “Το Φεβρουάριο θα έχω μία πρόταση. Σκοπός είναι ο Δήμος να πάρει το λιμάνι. Στόχος είναι το λιμάνι κάτω από προϋποθέσεις και εάν επιθυμεί και η κεντρική εξουσία, να περιέλθει στο Δήμο Βόλου. Να το εκμεταλλέυεται ο Δήμος Βόλου για την πόλη του, να το κάνει κερδοφόρο, να δώσει θέσεις εργασίας…”.

Αρχές Φεβρουαρίου θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα των νέων έργων που θα γίνει στο Βόλο

Ο Δήμαρχος, αναφερθείς στα υπό προγραμματισμό νέα έργα, δήλωσε πως: “Θέλω να πιστεύω, αν όχι τέλος Ιανουαρίου, την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου θα γίνει μία συνέντευξη Τύπου και εκεί θα παρουσιάσουμε τα πραγματικά έργα που μπαίνουν στο πρόγραμμα για να γίνουν στην πόλη του Βόλου. Και όχι ψεύτικα έργα και ψεύτικα λόγια προεκλογικά”.

Για τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την αποκομιδή των σκουπιδιών

Ο κ. Μπέος αναφέρθηκε επίσης, ευχαριστώντας θερμά τις Βολιώτισσες και τους Βολιώτες, στην θετική ανταπόκριση που επιφύλαξαν στις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, λέγοντας τα εξής: “Θέλω να ευχαριστήσω τους Βολιώτες μέσα από την καρδιά μου, γιατί αν την πρώτη ημέρα είχανε ένα 70% ανταπόκριστη, τώρα, αυτή τη στιγμή, θεωρώ ότι είναι πάνω από 85% και χωρίς τόσο μεγάλη αστυνόμευση. Στο μόνο κομμάτι που πάσχουμε λίγο και δεν φαίνεται γιατί είναι χειμώνας τώρα, είναι με τα σκουπίδια”, κατέληξε ο Δήμαρχος, δίνοντας συμβουλές προς τους πολίτες που εργάζονται και κατοικούν επί των οδών Δημητριάδος και Ιάσονος, προς τους οποίους έκανε έκκληση να τηρούν το πρόγραμμα αποκομιδής”.

Ανοιχτή πρόσκληση για την έναρξη της εορταστικής περιόδου

Τέλος, ο Δήμαρχος, γεγονός για το οποίο εξέδωσε και ανακοίνωση, απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στους πολίτες του Βόλου να παραστούν και να γιορτάσουν όλοι μαζί την έναρξη της εορταστικής περιόδου, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, στις 7.00 το απόγευμα με το άναμμα του εορταστικού φωτισμού και τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής και της Δημοτικής Χορωδίας.

Οι εκδηλώσεις, σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα ξεκινήσουν από την πλατεία μπροστά στο Δημαρχείο, στην αρχή της Ιάσονος με τη φωταγώγηση του καραβιού, που είναι ένα αυθεντικό καϊκι σύμβολο της ελληνικής παράδοσης, για να ακολουθήσει η φωταγώγηση της πόλης.

Στη συνέχεια οι συγκεντρωμένοι, μια μεγάλη παρέα, θα κατευθυνθούν προς την πλατεία Αγίου Νικολάου, όπου έχει κατασκευαστεί η μεγάλη Φάτνη και από εκεί προς τη πλατεία Πανεπιστημίου, όπου λειτουργεί το παγοδρόμιο.

Παράλληλα θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το Μαγικό Χωριό του Άϊ – Βασίλη που έχει ήδη στηθεί στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου και βρίσκεται δίπλα στο Δημαρχείο Βόλου. Εκεί θα βρίσκεται το πιο αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, για να ξεναγήσουν μικρούς και μεγάλους στο Μαγικό Χωριό και για να φωτογραφηθούν μαζί τους.
Τη φετινή χρονιά η πόλη θα λάμψει με φώτα και φωτάκια και θα γιορτάσει με εκδηλώσεις και παιχνίδια για να αποδείξει ότι «Αυτές τις γιορτές ο Βόλος μας μαγεύει».

ΑΚΟΥΣΤΕ την συνέντευξη του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου στο “Radio Marconi 96,1 F.M.”, συμπεριλαμβανομένων και των όσων δήλωσε για τις “κόντρες” του με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου και την ΕΛΜΕ Μαγνησίας:


Μπορεί επίσης να σας αρέσει