Ο Μπόρις Τζόνσον διόρισε νέο προσωπάρχη στην Ντάουνινγκ ΣτριτΠρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2022, 22:11

Ο βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον διόρισε νέο προσωπάρχη της Ντάουνινγκ Στριτ στο πλαίσιο της προσπάθειας ανασυγκρότησης της κυβερνητικής του ομάδας, έπειτα από σειρά σκανδάλων που έχουν πλήξει το κύρος του.

Ο Στιβ Μπάρκλεϊ, πρώην υπουργός αρμόδιος για το Brexit επί πρωθυπουργίας Τερέζα Μέι, θα είναι ο επικεφαλής του προσωπικού της Ντάουνινγκ Στριτ, ανακοίνωσε το πρωθυπουργικό γραφείο.

«Οι αλλαγές που ανακοινώνω θα βελτιώσουν τον τρόπο λειτουργίας της Ντάουνινγκ Στριτ, θα ενισχύσουν τον ρόλο της κυβέρνησης και των βουλευτών και θα επιταχύνουν την καθοριστική αποστολή μας στην αναβάθμιση της χώρας», δήλωσε σε ανακοίνωση ο Μπόρις Τζόνσον.

Ο βρετανός πρωθυπουργός έχει επανειλημμένως αρνηθεί να παραιτηθεί έπειτα από τις αποκαλύψεις για την οργάνωση πάρτι στην Ντάουνινγκ Στριτ εν μέσω των lockdown για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Οι αποκαλύψεις έχουν ενισχύσει τα ερωτήματα σχετικά με τον χαώδη τρόπο με τον οποίο ασκείται η διακυβέρνηση από τον Μπόρις Τζόνσον και την ηγετική ομάδα που τον περιβάλλει και προστίθενται σε μια σειρά σκανδάλων που συνοδεύουν την πρωθυπουργία του.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2022, 22:11Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει