Ο Νίκος Πουτσιάκας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί ο υποψήφιος περιφερειάρχης της κίνησης «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ-Ανοιχτή Αλληλέγγυα Παρέμβαση», όπου συναντήθηκε με φοιτητές και άκουσε προσεχτικά τις ανησυχίες τους για το μέλλον τους αλλά και για τη χώρα τους.

Μεταξύ άλλων η συζήτηση κινήθηκε και στον άξονα των επικείμενων εκλογών, για τις οποίες οι φοιτητές είχαν εμπεριστατωμένη άποψη, ζητώντας λιγότερο επαγγελματισμό και περισσότερο όραμα εκ μέρους των υποψηφίων όλων των κινήσεων.

2.jpg

Δεν κατέστη δυνατή δυστυχώς συνάντηση με θεσμικό φορέα του Πανεπιστημίου, λόγω των πρόσφατων αλλαγών στο διοικητικό καθεστώς του Πανεπιστημίου και του κενού που έχει τώρα δημιουργηθεί. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με συναντήσεις με φοιτητές από ξένες χώρες που βρίσκονται στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας μέσω των προγραμμάτων ανταλλαγής φοιτητών, οι οποίοι κοινώνησαν στον Νίκο Πουτσιάκα τις απόψεις τους για την Ελλάδα. «Οι φοιτητές είναι ένα ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας μας και καλούνται τώρα να αντεπεξέλθουν στις δυσκολότερες συνθήκες που έχει γνωρίσει η χώρα τα τελευταία χρόνια. Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ βρίσκεται κοντά στους φοιτητές και τους αγώνες τους», δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει