«Ο Ομπράντοβιτς πληρώνεται όταν πληρώνονται και οι παίκτες»


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020, 13:43

Με δηλώσεις του αντιπροέδρου της, Σαμίχ Οζσόι, στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Φενερμπαχτσέ διέψευσε δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία οι παίκτες της ομάδας της Κωνσταντινούπολης είναι απλήρωτοι ενώ ο τεχνικός Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είναι πληρωμένος.

«Ο Ομπράντοβιτς πάντα έβαζε σε προτεραιότητα την ομάδα και τους παίκτες σε όλα τα θέματα, συμπεριλαμβανομένων και των πληρωμών και θα ήθελα να τονίσω ότι αυτές οι φήμες έχουν λόγο που ανέκυψαν», αναφέρει ανάμεσα σε άλλα η ανακοίνωση της Φενερμπαχτσέ.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Σαμίχ Οζσόι, τονίζει στην επίσημη ιστοσελίδα της Φενερμπαχτσέ:

«Κάποιες εφημερίδες και ιστοσελίδες παρουσίασαν ειδήσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ότι οι παίκτες της Φενερμπαχτσέ δεν έχουν λάβει τους μισθούς τους, αλλά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει λάβει τον δικό του.

Θέλω να γίνει γνωστό ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ένας προπονητής που πορεύεται με την ομάδα και τους παίκτες. Το μεγαλύτερο μυστικό της επιτυχίας αυτών των χρόνων είναι η αρμονία που έχει δημιουργήσει στην ομάδα. Ποτέ δεν υπήρξε προτεραιότητα στον μισθό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος λαμβάνει το μισθό του μαζί με τους παίκτες. Οι άνθρωποι της ομάδας ξέρουν ότι ο Ομπράντοβιτς πάντα έβαζε σε προτεραιότητα την ομάδα και τους παίκτες σε όλα τα θέματα, συμπεριλαμβανομένων και των πληρωμών και θα ήθελα να τονίσω ότι αυτές οι φήμες έχουν λόγο που ανέκυψαν.

Θα ήθελα να ζητήσω από τα ΜΜΕ που θέλουν να δημιουργήσουν αρνητική ατμόσφαιρα να μην δουλεύουν ως εργαλεία και να είναι πιο προσεκτικά στις ειδήσεις που παρουσιάζουν σε μία κρίσιμη περίοδο για τον κόσμο και την χώρα μας, αλλά και να ζητήσω από τους φιλάθλους μας να μην λάβουν υπόψη αυτά τα νέα».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020, 13:47

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει