Ο Παναγιώτης Δημάκος επικεφαλής στην Επιτροπή Αγώνων Δρόμου και Βουνού της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020, 13:26

Τη θέση του προσωρινού προέδρου της Επιτροπής Αγώνων δρόμου και βουνού της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου (ΕΑ) ανέλαβε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΑ, Παναγιώτης Δημάκος.

Ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κλήθηκε να καλύψει το κενό του Φράνκ Χένσελ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και αποσύρθηκε προσωρινά. Ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Δρόμου και Βουνού επιλέχθηκε από το συμβούλιο της ΕΑ, λόγω της εμπειρίας του σε ανάλογες διοργανώσεις δρόμου και βουνού, αλλά και της εμπλοκής του στον Μαραθώνιο της Αθήνας, τον Αυθεντικό, τον οποίο διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ με μεγάλη επιτυχία και παγκόσμια αναγνώριση. Επίσης ο Παναγιώτης Δημάκος αποτέλεσε πρωταθλητής των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων.

Το διαδικτυακό συμβούλιο της ΕΑ ολοκληρώνεται σήμερα, στη διάρκεια του οποίου θα υπάρξει και τοποθέτηση του πρόεδρο της WA, Σεμπάστιαν Κόου. Στη διάρκεια του συμβουλίου έγινε γνωστό πως η Ρώμη θα αναλάβει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2024, η Κωνσταντινούπολη θα φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού του 2023 και η πόλη Εσπού της Φινλανδίας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 της ίδιας χρονιάς.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020, 13:28

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει