Ο πεζόδρομος της Αγίας Ζώνης να ξαναδώσει οξυγόνο στην αγορά της Κυψέλης«Αυτή η γειτονιά βάζει τη δική της σφραγίδα στην πόλη», τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης συνομιλώντας με κατοίκους στον πεζόδρομο της Αγίας Ζώνης στην Κυψέλη. «Οι άνθρωποι  εδώ δεν συμβιβάζονται με την έλλειψη φωτισμού και καθαριότητας. Ούτε εγκαταλείπουν την ιδέα αυτός εδώ ο πεζόδρομος να ξαναδώσει οξυγόνο στην αγορά για ολόκληρη την περιοχή», συνέχισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με αρκετούς καταστηματάρχες.

Άλλωστε πρόκειται για έναν από τους λιγοστούς πεζόδρομους της Αθήνας και μάλιστα σε μια γειτονιά που το πρόβλημα της ασφάλειας είναι έντονο.

«Και εδώ, και παντού στην πόλη, οι άνθρωποι δικαιούνται να αισθάνονται ασφαλείς στη γειτονιά τους. Γι’ αυτό δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στην πρόληψη και στην ανάγκη κάθε περιοχή  να είναι φωτισμένη , καθαρή και τακτοποιημένη. Παράλληλα  προτείνουμε τη δημιουργία Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Ασφάλειας  με βασικό ρόλο  του Δήμου, στο οποίο θα μετέχουν όλοι οι αρμόδιοι φορείς  και την στενότερη συνεργασία της Ελληνικής με μια αναβαθμισμένη Δημοτική Αστυνομία»,υπογράμμισε ο Κώστας Μπακογιάννης.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 13 Απριλίου 2019, 11:00

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει