«Ο πελάτης μου δεν διέπραξε αυτό το έγκλημα»


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020, 13:11

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση της μικρής Μαντλίν που έχει προκαλέσει παγκοσμίως συγκίνηση, ενώ οι αρχές ακόμη αναζητούν στοιχεία για την διαλεύκανσή της. Αυτή τη φορά, ο δικηγόρος του κατηγορούμενου Κρίστιαν Μπρίκνερ, για την απαγωγή της Μαντλίν, Φρίντριχ Φάλσερ, υποστηρίζει πως ο πελάτης του όχι μόνο δεν απήγαγε το 3χρονο κοριτσάκι, αλλά και τα τηλεφωνικά του αρχεία κάθε άλλο παρά τον ενοχοποιούν.

Ο Φρίντριχ Φάλσερ υποστηρίζει πως από τις μαρτυρίες που δόθηκαν για την εξαφάνιση του παιδιού, προκύπτει ένα χρονικό διάστημα 90 δευτερολέπτων στο οποίο θα μπορούσε να απαχθεί η τρίχρονη Μαντλίν από το παραθεριστικό διαμέρισμα της Πράια ντα Λουζ στην Πορτογαλία όπου διέμενε με τους γονείς της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της γερμανικής αστυνομίας, τα τηλεφωνικά αρχεία «θέλουν» τον Μπρίκνερ στην περιοχή του τουριστικού θέρετρου τη στιγμή της απαγωγής, χωρίς όμως να έχουν εντοπίσει την ακριβή του τοποθεσία.

Ο Φάλσερ δήλωσε ότι έχει μετρήσει το χρονικό διάστημα που θα χρειαζόταν για να ταξιδέψει ο Μπρίκνερ από διάφορες τοποθεσίες που φαίνεται να ήταν στο θέρετρο μέχρι το διαμέρισμα της οικογένειας. Κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν θα μπορούσε να το κάνει χωρίς να εντοπιστεί από κάποιον.

Μιλώντας στον Daily Mirror, επέμεινε: «Ο πελάτης μου δεν διέπραξε αυτό το έγκλημα».

Οι Γερμανοί εισαγγελείς επιμένουν ότι έχουν στοιχεία που «καίνε» τον Μπρίκνερ, αλλά ακόμη δεν επιθυμούν να αποκαλύψουν.

Υπενθυμίζεται ότι, η Μαντλίν ΜακΚάν εξαφανίστηκε το βράδυ της 3ης Μαΐου 2007, σε ηλικία 3 ετών, από το δωμάτιο όπου διέμενε με τους γονείς της στην Πράια ντα Λουζ, ένα θέρετρο στην περιφέρεια Αλγκάρβε της Πορτογαλίας.

Μέχρι και σήμερα η τύχη της παραμένει άγνωστη.

 

 

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020, 13:12

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει