«Ο πρωθυπουργός έχει κατεβάσει ήδη τα “όπλα”, στηριζόμενος στο εμβόλιο»Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020, 13:43

«Τη στιγμή που ακόμα αναμένουμε την διευκρίνιση από το Υπουργείο Υγείας για το κατά πόσο ανιχνεύεται το νέο στέλεχος του κορωνοϊού με μοριακά τεστ, ο κ. Μητσοτάκης “περιοδεύει” στη Θεσσαλονίκη με πολύ συγκεκριμένο κύκλο επαφών και επισκέψεων» σημειώνει σε σημερινή του δήλωση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης.

«Μιας και λοιπόν όμως, θα περάσει έστω και έτσι ξώφαλτσα από τη συμπρωτεύουσα, ας ακούσει μία γνώμη από εκεί και συγκεκριμένα από τον διευθυντή της ΜΕΘ του Νοσοκομείου “Παπανικολάου”, τον κ. Καπραβέλο, ο οποίος τονίζει πως το εμβόλιο και η επίτευξη της ανοσίας στον πληθυσμό είναι μια μακρόπνοη διαδικασία και ως εκ τούτου είναι επικίνδυνο να προαναγγέλλουμε το τέλος της πανδημίας αυτή τη στιγμή» σχολιάζει ο ίδιος και καταλήγει: «Τι έχει να πει γι΄ αυτά ο πρωθυπουργός που έχει κατεβάσει ήδη τα “όπλα”, στηριζόμενος στο εμβόλιο για το οποίο μάλιστα δεν κάνει και ουσιαστική προετοιμασία; Εμείς πάντως θα πούμε, όπως έχουμε άλλωστε επισημάνει και στο παρελθόν, ότι το ΕΣΥ και η οικονομία πρέπει να στηριχθούν ούτως ή άλλως».

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020, 13:48Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει