Ο πρωθυπουργός ανακοινώνει την Παρασκευή τις αποφάσεις του για το lockdownΠρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020, 13:51

Την Παρασκευή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να ανακοινώσει στους πολίτες τον οδικό χάρτη για τις επόμενες ημέρες, αλλά και για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ο πρωθυπουργός βρίσκεται εν αναμονή των προτάσεων της ειδικής ομάδας των λοιμωξιολόγων για την πορεία του κορωνοϊού προκειμένου να λάβει αποφάσεις για τη σταδιακή άρση του lockdown. Όπως ανέφερε άλλωστε χθες ο κ. Μητσοτάκης, «ο δρόμος μας ίσως να φανεί πιο αργός, αλλά θα είναι πιο σίγουρος και πιο ασφαλής. Και κυρίως πρέπει να είναι ένας δρόμος χωρίς πισωγυρίσματα. Αλλά μην έχουμε καμία αμφιβολία ότι έχουμε ακόμα μπροστά μας κάποιες δύσκολες μέρες και καθώς σε λίγο θα αρχίσει και η συζήτηση για τον τρόπο με τον οποίο θα βγούμε από τους αυστηρούς περιορισμούς».

Η ημερομηνία «κλειδί» παραμένει μέχρι στιγμής η 7η Δεκεμβρίου, ωστόσο όλα δείχνουν πως το lockdown θα παραταθεί ενδεχομένως μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020, 13:57Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει