Ο Ραμί έφυγε από την Σότσι


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020, 09:44

Μόλις τρεις μήνες, κράτησε η συνεργασία του Αντίλ Ραμί με την Σότσι. Ο έμπειρος Γάλλος αμυντικός, υπέγραψε στις 22 Φεβρουαρίου συμβόλαιο με τον ρωσικό σύλλογο, ωστόσο όπως ανακοίνωσε ο δικηγόρος του, Ζιλ Πλανκ, το συμβόλαιο των δύο πλευρών λύθηκε.

«Η κρίση της Covid-19 οδήγησε στην αναστολή του ρωσικού πρωταθλήματος στις αρχές Μαρτίου και μέχρι τις 21 Ιουνίου», ανέφερε ο δικηγόρος του 34χρονου παγκόσμιου πρωταθλητή με τους «τρικολόρ» και διευκρίνισε:

«Σε αυτό το πλαίσιο, και παρά τις πολλές ειδοποιήσεις από τον παίκτη και τους εκπροσώπους του, η διοίκηση της Σότσι, επέλεξε να μην σεβαστεί καμία από τις δεσμεύσεις της και προσπάθησε να παρακάμψει κάθε ευθύνη, επιδεικνύοντας την απόλυτη κακή πίστη, οδηγώντας σε ψέματα. Υπάρχουν θεμελιώδη δικαιώματα και ουσιώδεις υποχρεώσεις, στις οποίες δεν μπορεί να γίνει ανεκτή παρέμβαση. Ο Αντίλ Ραμί, ο οποίος μέχρι τώρα δεν έχει λάβει αμοιβή από την Σότσι, θέλει να επισημάνει ότι η ασφάλεια και η διαφύλαξη της υγείας των παικτών είναι ένα απ΄ αυτά τα θεμελιώδη δικαιώματα».

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020, 09:46

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει