Ο Σαμαράς μου ζήτησε βοήθεια για τον Παπασταύρου και τον Μιωνή


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020, 12:44

Πυρά κατά της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος κάνοντας λόγο για «αλλοίωση της πραγματικότητας και διαστροφή της αλήθειας», όσον αφορά στην επέκταση της προκαταρκτικής εξέτασης και τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου εις βάρος του. Μιλώντας σήμερα το πρωί στο Open σημείωσε ότι στην υπόθεση της Novartis «δεν υπάρχει καμία σκευωρία, παρά μόνο προσπάθεια να ξεπλύνουν το σκάνδαλο».

Αναφερόμενος στην αντιδικία Μιωνή – Φιλιππάκη, επεσήμανε ότι «ο κ. Σαμαράς μου ζήτησε να τον βοηθήσω για τον Παπασταύρου και τον Μιωνή», ενώ και παλαιότερα, όπως δήλωσε ο ίδιος, ο πρώην πρωθυπουργός είχε ζητήσει δύο φορές από τον εκδότη της εφημερίδας «Δημοκρατία», Γιάννη Φιλιππάκη, «να μην γράφει για τους Παπασταύρου – Μιωνή».

Σε σχέση με τη χθεσινή του τοποθέτηση στη Βουλή, ο Δ. Παπαγγελόπουλος είπε: «Προσπαθούν να πουν ότι άδειασα τον κ. Παππά. Γιατί να τον αδειάσω; Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο κ. Παππάς, ούτε εγώ έχω να πω κάτι εις βάρος του». Προσθέτοντας το εξής: «Ο κ. Παππάς ανέλαβε μία πρωτοβουλία, όπως έχει πει, έπειτα από τηλεφώνημα του Νετανιάχου, κάτι που επιβεβαίωσε και η ισραηλινή πρεσβεία. Αν ο κ. Παππάς παρενέβη μετά από τηλεφώνημα του Νετανιάχου για λόγους εθνικούς, να μας πει ο κ. Σαμαράς γιατί παρενέβη. Τον πήρε κι αυτόν ο Νετανιάχου ή προστάτευε τα συμφέροντα του Παπασταύρου και του Μιωνή;».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020, 12:46

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει