Ο Σπύρος Πνευματικός παραδίδει τη βουλευτική του έδρα στη ΝΔΠρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023, 09:56

Ο Σπύρος Πνευματικός ανακοίνωσε ότι η βουλευτική του έδρα θα μείνει στη Νέα Δημοκρατία.

Με ανάρτησή του αρχικά ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν. Ωστόσο τόνισε ότι εν τέλει θα παραδώσει τη βουλευτική του έδρα στη Νέα Δημοκρατία.

Υπενθυμίζεται πως o Σπύρος Πνευματικός ήρθε τρίτος από τη λίστα της ΝΔ στην Εύβοια, πίσω από τον Θανάση Ζεμπίλη και τον Σίμο Κεδίκογλου. Ωστόσο μετά τη δήλωσή του περί διαλογής ασθενών και τις σφοδρές αντιδράσεις που προκλήθηκαν, η ΝΔ τον είχε αποσύρει από τον εκλογικό αγώνα, αν και δεν γινόταν να αφαιρέσει τεχνικά το όνομά του από τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Αναλυτικά είπε:

«Είμαι ειλικρινώς υπόχρεος και ευγνώμων για την ψήφο και τη στήριξη των πολιτών της Εύβοιας. Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση και η άνοδος της εμπιστοσύνης των συμπολιτών της σπουδαίας αυτής περιφέρειας στην δεύτερη κάλπη στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη δικαιώνουν τον αγώνα για μια καλύτερη Ελλάδα, στον οποίο συμμετείχα τα προηγούμενα χρόνια.

Παρά ταύτα, μετά τον θόρυβο και την ανησυχία που προξένησε σε συναθρώπους μου μια διαστρεβλωμένη ερμηνεία της επιστημονικής και ιατρικής μου υπόστασης με αφορμή μιαν ατυχή αποστροφή δημόσιας συνομιλίας μου, ξεκαθάρισα ότι δεν θα συνεχίσω τη θητεία μου στη Βουλή. Λυπάμαι βαθύτατα για την απογοήτευση που μπορεί να νοιώσουν όσες και όσοι με στήριξαν με την επιλογή τους, αλλά θα ακολουθήσω τις προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε η βουλευτική έδρα να μείνει στη Νέα Δημοκρατία».

Δείτε την ανάρτηση: 

Περισσότερα σε λίγο…


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023, 10:03Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει