Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ Μαγνησίας καταγγέλλει τους τραμπουκισμούς της Χρυσής Αυγής

Καλεί σε Γενική Συνέλευση την 1η Φεβρουαρίου στο ΕΚΒ, όπου θα πραγματοποιήσει και την κοπή της πίτας του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η Διοίκηση του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ Nομού Μαγνησίας στην πρώτη της συνεδρίαση το 2017 συζήτησε και έκανε εκτιμήσεις για τον προηγούμενο χρόνο, που ήταν μια χρονιά με πάρα πολλές κινητοποιήσεις του συνταξιουχικού κινήματος που είναι παρακαταθήκη στην δράση των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών οργανώσεων πανελλαδικά και στην περιοχή μας.

Πάρθηκε απόφαση να γίνει: την 1η Φλεβάρη Γενική η Συνέλευση στις 10.00 το πρωί στο ΕΚΒ στην οποία θα εγκριθεί το πρόγραμμα δράσης και θα γίνει κοπή της πίτας για τη νέα χρονιά.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου καταγγέλλει τους τραμπουκισμούς του φασιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής σε Δημοτικό σχολείο στο Πέραμα που θα φιλοξενήσει προσφυγόπουλα.

Τα φασιστοειδή επιτέθηκαν και χτύπησαν γονείς και δάσκαλους που υποδέχτηκαν τα προσφυγόπουλα.

Με τον τρόπο αυτό προσπαθούν να τρομοκρατήσουν το λαό να σπείρουν το ρατσιστικό δηλητήριο ώστε να τον αποπροσανατολίσουν από τις πραγματικές αιτίες και τους υπεύθυνους που δημιουργούν τα προβλήματα, που δεν είναι άλλος από την άρχουσα τάξη της Χώρας, την Ε.Ε. και τους ιμπεριαλιστές που βομβαρδίζουν και ξεσπιτώνουν τους λαούς για να αυξήσουν τα κέρδη τους,

Είναι τα αφεντικά της Χρυσής Αυγής που για λογαριασμό τους ανοίγουν δουλεμπορικά γραφεία. Χτύπησαν τους συνδικαλιστές του Μετάλλου, τους Αιγύπτιους, Αλιεργάτες και δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα.

Είναι αυτοί που ενώ μιλούν για πατριωτισμό οι πρόγονοι τους υπηρέτησαν τους φασίστες και χιτλερικούς κατακτητές, μπήκαν στη δούλεψη του κάθε εισβολέα στη χώρα μας.

Καλούμε τους συνταξιούχους της περιοχής μας να απομονώσουν το φασιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής να σταθούν με αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και στα παιδιά τους για το δικαίωμα στη μόρφωση. Να ενώσουν την φωνή και την δράση τους με τους εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές που υποδέχονται στα σχολεία τα προσφυγόπουλα.

Επίσης, χθες η αντιπροσωπεία των συνταξιούχων πήρε μέρος στην υποδοχή των προσφυγόπουλων στο 9ο Δημοτικό Ν. Ιωνίας και καλούμε τις λαϊκές οικογένειες της πόλης μας να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και στους μετανάστες που υποφέρουν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει