«Ο τελικός του Euro 2020 να μην γίνει σε χώρες με υψηλό αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού»Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021, 01:02

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι ερωτηθείς από δημοσιογράφο σχετικά με το αν ο τελικός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου θα μπορούσε να μεταφερθεί από το Λονδίνο στην Ρώμη δήλωσε πως «θα δραστηριοποιηθώ ώστε ο τελικός του Euro 2020 να μην γίνει σε χώρες με υψηλό αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού».

Πριν από λίγο όμως η Uefa υπογράμμισε ότι «η αγγλική ομοσπονδία, οι αγγλικές αρχές και η ίδια η Uefa, εργάζονται σε στενή επαφή (…) με στόχο να οργανώσουν τους ημιτελικούς και τον τελικό του Euro στο Γουέμπλεϊ, και δεν υπάρχουν σχέδια για αλλαγή της έδρας των παιχνιδιών αυτών».

Η δήμαρχος της Ρώμης, πάντως, Βιρτζίνια Ράτζι, με ανάρτησή της στο Twitter θέλησε να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία. «Να μεταφερθεί ο τελικός στην Ρώμη; Είμαστε έτοιμοι. Μετά την επιτυχή έναρξη του Euro 2020, η ιταλική πρωτεύουσα και η Ιταλία έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να οργανώνουν μεγάλα διεθνή γεγονότα», έγραψε η Ράτζι.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021, 01:04Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει