Ο Τομ Χόλαντ μιλάει για τον Σπάιντερμαν


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019, 12:58

Λίγο πριν την έξοδο της Marvel έφτασε το καλοκαίρι ο Σπάιντερμαν και ο Τομ Χόλαντ που υποδύεται τον υπερήρωα, όταν η Disney και η Sony δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν για το τι θα γίνει με τον χαρακτήρα.

 

Τελικά η έκβαση της υπόθεσης ήταν θετική και σύμφωνα με τον ηθοποιό έβαλε κι αυτός το χεράκι του για να τα βρουν οι εταιρείες και ο υπερήρωας να ξαναεμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη.

 

Σε εμφάνισή του στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ ο Χόλαντ είπε ότι μίλησε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Disney, Μπομπ Ίγκερ.

 

Όπως είπε ο ηθοποιός όταν έμαθε για το ναυάγιο του Σπάιντερμαν ένιωσε ότι «καταστράφηκε. Ήταν απαίσιο. Ρώτησα εάν θα μπορούσα να βρω το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Μπομπ Ίγκερ γιατί ήθελα να του πω: “Σας ευχαριστώ, αυτή η πενταετία ήταν η καλύτερη της ζωής μου. Σας ευχαριστώ που αλλάξατε τη ζωή μου με τον καλύτερο τρόπο και ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε και στο μέλλον”. Πήρα τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και του έστειλα ένα μήνυμα και μου απάντησε αμέσως λέγοντας ότι θα ήθελε να μου μιλήσει στο τηλέφωνο όταν θα είχε χρόνο».

 

Και συνέχισε: «Έτσι πέρασαν δύο, τρεις ημέρες και δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο αριθμό και είχα μια αίσθηση ότι ήταν αυτός. Είχα πιει όμως» κι έτσι σχεδόν μεθυσμένος «κλάφτηκε», όπως είπε, στον Ίγκερ για την πιθανότητα να κοπούν οι ταινίες του Σπάιντερμαν, λόγω της διαφωνίας των στούντιο. «Ήμουν πολύ συναισθηματικός γιατί αισθανόμουν ότι όλα είχαν φτάσει στο τέλος τους» συμπλήρωσε.

 

Τελικά όμως οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν στις 27 Σεπτεμβρίου ότι κατέληξαν σε συμφωνία για την τρίτη ταινία του υπερήρωα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019, 12:58

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει