Ο Τσέφεριν «δικαιώνει» τον Ολάς


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 19 Μαΐου 2020, 16:16

Σε επιστολή του προς τον Ζαν Μισέλ Ολάς, ο Αλεξάντερ Τσέφεριν δικαιώνει τον πρόεδρο της Λιόν σχετικά με τις ενστάσεις και τις διαμαρτυρίες του για την οριστική διακοπή του γαλλικού πρωταθλήματος. Ο πρόεδρος της UEFA επιβεβαιώνει ότι η 3η Αυγούστου δεν ήταν καταληκτική προθεσμία για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2019-2020, αλλά πρόταση προς τις διοργανώτριες αρχές των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Την ύπαρξη της εν λόγω επιστολής αποκάλυψε η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», που αναφέρει πως ο Τσέφεριν επικοινώνησε με τον έμπειρο παράγοντα, προκειμένου να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.

«Όσο για το εάν η UEFA έδωσε πράγματι στις ενώσεις μελών της προθεσμία στις 3 Αυγούστου για να ολοκληρώσουν το εθνικό τους πρωτάθλημα, η ακόλουθη διευκρίνιση θα πρέπει να απαντήσει στην ερώτησή σας» γράφει ο πρόεδρος της UEFA και συνεχίζει:

«Οι ημερομηνίες της 20ής Ιουλίου (για τις ενώσεις από τις θέσεις 16 έως 55) και της 3ης Αυγούστου (για τις χώρες από την 1η έως την 15η θέση, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας) αναφέρθηκαν στις παρουσιάσεις που έγιναν κατά την διάρκεια συναντήσεων με γραμματείς και προέδρους των 55 μελών της UEFA στις 21 Απριλίου και σε συναντήσεις μεταξύ των ομάδων εργασίας UEFA, ECA και EL (Union of European Leagues). Ωστόσο, ανέκαθεν ανέφερα κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων ότι αυτές οι ημερομηνίες είναι μόνο συστάσεις, προσωρινές και όχι επίσημες».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 19 Μαΐου 2020, 16:18

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει