Ο Φαρέλ Γουίλιαμς σε σειρά ντοκιμαντέρ


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020, 11:27

Συνεχίζοντας την τεράστια λίστα των πρωτότυπων ντοκιμαντέρ, το Netflix έχει τώρα προσεγγίσει τον Φαρέλ Γουίλιαμς για μια νέα σειρά που φωτίζει ιστορίες διαφορετικών ανθρώπων, ενώ δημιουργεί μια από τις πιο εμπνευσμένες χορωδίες γκόσπελ στον κόσμο.

Στη σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο «Voices of Fire» θα συμμετέχουν ο μουσικός, ηθοποιός και δισκογραφικός και κινηματογραφικός παραγωγός και ο θείος του, επίσκοπος Εζίκιελ Γουίλιαμς και θα ανακαλύπτουν νέα ταλέντα.

Ο Φαρέλ Γουίλιαμς έκανε τη σχετική ανακοίνωση για πρώτη φορά την Κυριακή κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Essence, το οποίο πραγματοποιήθηκε on line εφέτος λόγω της πανδημίας του κορωνoϊού.

Σύμφωνα με το Netflix, η σειρά ντοκιμαντέρ «Voices of Fire» θα ακολουθεί το ταξίδι του επισκόπου Γουίλιαμς και των επικεφαλής της χορωδίας γκόσπελ που αναζητούν ανθρώπους όλων των ηλικιών, εθνικοτήτων και υπόβαθρων στο Χάμπτον Ρόουντς της Βιρτζίνια.

Ενώ εμφανίζεται μπροστά από την κάμερα, ο Φαρέλ Γουίλιαμς θα είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός μέσω της εταιρείας του «I Am Other».

Η σειρά «Voices of Fire» αναμένεται να κάνει ντεμπούτο αργότερα εφέτος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020, 11:27

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει