Ο ​Ίαν Στρατής​ είναι ερωτευμένος​​: Ποιο είναι το κορίτσι που του έκλεψε την καρδιά!

Ο Ίαν Στρατής είναι ο τραγουδιστής που γνωρίσαμε μέσα από το τελευταίο X Factor. Η ιδιαίτερη φωνή του, η έντονη προσωπικότητα, αλλά και το intellectual look του κέρδισαν αμέσως πολλές θαυμάστριες, κάνοντάς τον φαβορί για τα Μέσα -αν και τελικά δεν κέρδισε στο μουσικό σόου ταλέντων. Μιλώντας στο περιοδικό People ο Ίαν αποκάλυψε πως δεν είναι πια μόνος. Όπως είπε μιλώντας στον Μαρίνο Βυθούλκα:

ian-stratis

«Έχω ερωτευτεί δύο φορές. Για να είμαι, όμως, ειλικρινής, δεν έχω κάνει ακραία πράγματα για μια γυναίκα. Υπήρχε μια περίοδος που είχα τόσο έντονες άμυνες, ώστε δεν άφηνα περιθώρια στα κορίτσια να εκφραστούν», δήλωσε. Όπως παραδέχτηκε σε ηλικία 16 ετών έκανε τη μεγαλύτερή του σχέση μέχρι σήμερα, που κράτησε δύο χρόνια. Και μετά από ένα διάστημα ως singleείναιζευγάρι με ένα κορίτσιπου τον κάνει ευτυχισμένο. «Είμαι σε σχέση και διανύω την καλύτερη περίοδο της ζωής μου. Είμαι ερωτευμένος. Με τη συγκεκριμένη κοπέλα είμαστε μαζί εννέα μήνες. Είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Με στηρίζει σε κάθε μου βήμα. Δεν με ζηλεύει, καθώς έχει καταλάβει τι άνθρωπος είμαι. Τη λένε Γεωργία, σχεδιάζουμε να μείνουμε μαζί και αυτό που θα σου πω είναι πως ο παππούς της έφερε ουσιαστικά την τζαζ μουσική στην Ελλάδα».

stratis1

Όσο για τα σχέδιά τουγια το άμεσο μέλλον; «Θέλω να επηρεάσω όσο το δυνατόν περισσότερο τον κόσμο να ακούει τη μουσική μου και να γράψω σπουδαία κομμάτια. Επιθυμώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος μουσικός». Προς το παρόν, οΊαν Στρατής εμφανίζεται κάθε Σάββατο απόγευμα στο νυχτερινό κέντρο Φως, μαζί με την μπάντα του, τους Madstreet.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει