Ο Axl Rose παροτρύνει τους Αμερικανούς να ψηφίσουν «για έναν καλύτερο κόσμο»


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2020, 01:18

Ο αρχηγός των Guns N ‘Roses, Axl Rose, παρότρυνε τους Αμερικανούς να «ψηφίσουν για έναν καλύτερο κόσμο» στις προεδρικές εκλογές.

Με δημοσίευση στο Twitter (στις 2 Νοεμβρίου), ο τραγουδιστής προέτρεψε τους Αμερικανούς να ασκήσουν το δημοκρατικό τους καθήκον, καθώς ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ είναι αντιμέτωπος με τον υποψήφιο των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν.

«Ψηφίστε για τους Αγαπημένους Σας, για Εμάς και για Εμάς μαζί ως Ένα και αν βοηθάει… Ψηφίστε γνωρίζοντας ότι υπάρχουν εκείνοι που ελπίζουν, προσεύχονται και υπολογίζουν ότι δεν θα ψηφίσετε και θα κάνουν ουσιαστικά ό,τι νομίζουν ότι μπορεί να πετύχει για να σας σταματήσουν από το να ψηφίσετε» έγραψε ο τραγουδιστής.

«Ψηφίστε για το μέλλον της χώρας μας, του πλανήτη μας, του πλανήτη σας, αυτού του πλανήτη, του μοναδικού που έχουμε. Ψηφίστε για όσους αγωνίστηκαν, υπέφεραν και πέθαναν για εξασφαλίσουν και να προστατεύσουν το δικαίωμά σας να ψηφίζετε» αναφέρει στην ανάρτηση.

«Ψηφίστε ό,τι κι αν γίνει. Ψηφίστε, πάρτε μια θέση. Ψηφίστε με θάρρος ενάντια στον φόβο και τον εκφοβισμό. Ψηφίστε παρά τους θορύβους, τα ψέματα και τους περισπασμούς. Ψηφίστε για τη χώρα, για έναν καλύτερο κόσμο, για τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» προσθέτει.

Αν και ο Rose απέφυγε να δηλώσει την υποστήριξή του σε υποψήφιο των αμερικανικών εκλογών, στο παρελθόν επέκρινε με σφοδρότητα τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2020, 01:19

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει