Ο Edward Norton επέστρεψε με ένα ατμοσφαιρικό νουάρ εποχήςΟ Edward Norton στην ταινία «Motherless Brooklyn» αναλαμβάνει τον ρόλο του σκηνοθέτη, του πρωταγωνιστή και του παραγωγού σε ένα ατμοσφαιρικό νουάρ εποχής.

Πέντε χρόνια μετά το Birdman του Inarritu επιστρέφει στην ενεργό δράση και τα κάνει όλα ο Edward Norton. Ο Aμερικανός ηθοποιός στην ταινία «Motherless Brooklyn» αναλαμβάνει τον ρόλο του σκηνοθέτη, του πρωταγωνιστή και του παραγωγού σε ένα ατμοσφαιρικό νουάρ εποχής με συμπρωταγωνιστές τους Bruce Willis, William Defoe και Gugu Mbatha-Raw.

Εχθές  κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας και φωτογραφικό υλικό.

Δείτε το τρέιλερ:

 

 

Στην ταινία ο Norton υποδύεται τον ιδιωτικό ντεντέκτιβ Lionel Essrog ο οποίος πάσχει από το σύνδρομο Tourette και προσπαθεί να διαχειριστεί τα φωνητικά και κινητικά τικ ενώ ερευνά τον φόνο του μέντορά του, Frank Minna που ενσαρκώνει ο Willis.

Η ταινία εκτυλίσσεται στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του ’50. «Νομίζω ότι υπάρχουν ορισμένοι χαρακτήρες που ριζώνουν μέσα σου σχεδόν από την πρώτη στιγμή. Έτσι και εδώ πρόκειται για έναν ήρωα που θα είναι μοναδικός. Κατά κάποιον τρόπο θα σας αιχμαλωτίσει και ύστερα θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο που διευρύνεται συνεχώς…», έχει δηλώσει ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της ταινίας.

 


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019, 04:56

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει