Ο Michael Stipe θυμίζει το «It’s the End of the World As We Know It» των R.E.M.


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020, 10:44

Πάντα υπάρχει ένα τραγούδι που ταιριάζει γάντι σε κάθε συγκυρία. Και η επιτυχία του 1987 των R.E.M. «It’s the End of the World As We Know It (And I Feel Fine)» είναι ιδιαίτερα σχετική με την πανδημία του κορωνοϊού. Και μπορεί ακριβώς λόγω της πανδημίας να μη γίνει το εφετινό Φεστιβάλ Γκλάστονμπερι, αλλά δεν μπορούμε να βγάλουμε από το μυαλό μας την εκπληκτική απόδοση αυτού του τραγουδιού από τον Michael Stipe σε αυτό το φεστιβάλ, το 1999. Τώρα, 21 χρόνια αργότερα, ο τραγουδιστής των R.E.M. ξανατραγουδά το «It’s the End of the World…» σε ένα βίντεο για τα μέτρα που πρέπει ατομικά ο καθένας μας να πάρει για να είναι ασφαλής και μας προτρέπει να μείνουμε σπίτι και να προσέχουμε!

 

Στο βίντεο που ετοίμασε -και το οποίο μοιράζεται στον ιστότοπό του (και σε πιο σύντομη εκδοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης)- ο Stipe τραγουδά λίγο από το εμβληματικό τραγούδι και μετά απευθύνεται σε εμάς, δίνοντας τους δικούς του κανόνες για το πώς θα αντεπεξέλθουμε στη σημερινή κατάσταση.

 

«Νιώθω καλά. Νιώθω εντάξει» λέει. «Το σημαντικό αυτού του στίχου, αυτού του τίτλου τραγουδιού, είναι “Όπως Τον Ξέρουμε”. Πρόκειται να περάσουμε – περνάμε κάτι το οποίο δεν είχαμε ποτέ στο παρελθόν συναντήσει και αυτό, βεβαίως, είναι ο κορωνοϊός. Και είναι πραγματικότητα, και είναι σοβαρό, και είναι εδώ».

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020, 10:45

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει