Πάμε στο ανώτατο δικαστήριο για να σταματήσει η καταμέτρηση των επιστολικών ψήφων


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2020, 09:48

Στο ανώτατο δικαστήριο προκειμένου να σταματήσει την καταμέτρηση των επιστολικών ψήφων ανακοίνωσε πως θα προσφύγει ο Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος, κατά την ομιλία του, ανέφερε πως οι Ρεπουμπλικανοί κέρδισαν τις εκλογές. 

«Δεν θέλουμε να βάζουν καινούριες ψήφους στις 4.00 η ώρα το πρωί. Είναι λυπηρή στιγμή. Ήδη έχουμε κερδίσει», υπογράμμισε. 

Στην αρχή της ομιλίας του, έχοντας στο πλευρό του την πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος ευχαρίστησε τον αμερικανικό λαό για την «τρομακτική υποστήριξή του» σημειώνοντας ωστόσο ότι «εκατομμύρια κι εκατομμύρια μας ψήφισαν απόψε και μια αξιοθρήνητη ομάδα ανθρώπων προσπαθούν να πάρουν το δικαίωμα ψήφου από τον λαό. Δε θα το ανεχτούμε».

Παράλληλα έκανε αναφορά στις πολιτείες που έχει κερδίσει τονίζοντας ότι «τη Φλόριντα δεν περιμέναμε να νικήσουμε και νικήσαμε με διαφορά. Νικήσαμε σε Οχάιο, αλλά και το Τέξας με διαφορά 700.000 ψήφων. Πιστεύουμε ότι νικήσαμε και στη Τζόρτζια, είμαστε μπροστά 117.000 ψήφους. Δεν μπορούν να μας φτάσουν. Μάλλον έχουμε νικήσει και στη Βόρεια Καρολίνα, ενώ στην Αριζόνα έχουμε ακόμα πολύ δρόμο, αλλά δε μας χρειάζεται να την πάρουμε. Είναι πιθανό να νικήσουμε κι εκεί. Τώρα άρχισαν να καταμετρώνται οι ψήφοι στις περιοχές Τραμπ. Αυτή τη στιγμή κερδίζουμε και στην Πενσυλβάνια με τρομακτική διαφορά, 690.000 ψήφους μπροστά. Με 64% των ψήφων είναι σχεδόν αδύνατο να μας φτάσουν. Έχουμε νικήσει το Μίσιγκαν με 107.000 ψήφους. Και μάλιστα δεν τα χρειαζόμαστε όλα αυτά». 

«Κερδίσαμε αυτές τις εκλογές. Τώρα ο σκοπός μας είναι να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα της ψηφοφορίας για το καλό του έθνους μας. Θα πάμε στο ανώτατο δικαστήριο και θα ζητήσουμε να σταματήσει η καταμέτρηση. Δε θέλουμε να βάζουν καινούριες ψήφους στις 4 το πρωί. Είναι λυπηρή στιγμή. Ήδη έχουμε κερδίσει», κατέληξε. 

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2020, 09:52

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει