Πάσχα στο Βόλο με τους Πεζοναύτες έκανε ο Τέρενς Κουίκ

“Οι τρομολαγνικές επιθέσεις αντιπολίτευσης και αθηνοκεντρικών ΜΜΕ διαψεύστηκαν πανηγυρικά”

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι πάντα η εγγύηση για την περιφρούρηση της εθνικής κυριαρχίας της πατρίδας μας, παρά τις μνημονιακές περικοπές που τους επεβλήθησαν», δήλωσε ο υφυπουργός Επικρατείας παρά τω Πρωθυπουργώ, Τέρενς Κουίκ, ο οποίος γιόρτασε το Πάσχα στην Ταξιαρχία Πεζοναυτών στον Βόλο.

Ο κ. Κουίκ, αφού μετέφερε τις ευχές του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, στους αξιωματικούς και τους πεζοναύτες της Ταξιαρχίας, απάντησε σε ερωτήσεις:

«Kανένας δεν αμφιβάλλει ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι σε καλά χέρια και ότι ο Πάνος Καμμένος είναι ένας υπουργός που όλες οι κινήσεις του δείχνουν ότι πράττει εις το ακέραιο το καθήκον του από την Στρογγύλη μέχρι τον Έβρο και από τη Γαύδο και τη Κρήτη μέχρι την Ήπειρο και τα Επτάνησα. Είναι κοντά στο στράτευμα και των Τριών Όπλων, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας».

«Είναι ο υπουργός που δεν… μασάει από επιθέσεις και προβοκάτσιες, από φωνές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχοντας αποκλειστικά στο μυαλό του στους στόχους της κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα με τους ΑΝΕΛ, για μία πατρίδα που θα αλλάξει σελίδα, θέλουν δεν θέλουν κάποιοι, οι οποίοι μπήκαν οριστικά στο περιθώριο, τιμωρημένοι και απαξιωμένοι από την πρόσφατη ετυμηγορία του ελληνικού λαού», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουίκ.

Ερωτηθείς για τις δανειακές υποχρεώσεις της χώρας είπε πως «για μία ακόμα φορά οι συστηματικές τρομολαγνικές και αποσταθεροποιητικές επιθέσεις αντιπολίτευσης και αθηνοκεντρικών Μ.Μ.Ε. διαψεύστηκαν πανηγυρικά, με την καταβολή και της προχθεσινής δόσης μας στο ΔΝΤ».

«Και έτσι θα βαδίσουμε μέχρι τον Ιούνιο, οπότε τελειώνει με μία επωφελή μας συμφωνία η περίοδος – γέφυρα, για να προχωρήσουμε σε όσα υποσχεθήκαμε, δημιουργώντας μια νέα Ελλάδα με χαμογελαστές τις ελληνικές οικογένειες και με την πολυπόθητη ανάπτυξη της αγοράς σε όλα τα επίπεδα», κατέληξε ο κ. Κουίκ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει