Πέντε καλοί λόγοι για να φύγεις από μία σχέση


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 9 Μαΐου 2020, 01:58

Οι χωρισμοί στις σχέσεις δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση.

Ωστόσο, αν νιώθεις ότι δεν είσαι σε μία καλή σχέση και κανείς δεν παίρνει την απόφαση, για λογαριασμό και των δύο, τότε τα πράγματα περιπλέκονται. Προκύπτει συνήθως αυτή η on/off κατάσταση που είσαι όλο μπρος πίσω και ξανά μανά και δεν το παίρνεις απόφαση να χωρίσεις, να προχωρήσεις και να κάνεις μία σχέση που σου αξίζει περισσότερο. Ενδεχομένως και στον σύντροφό σου. Οι παρακάτω λόγοι πάντως σ’ το «φωνάζουν», κι ας μην θες να ακούσεις.

Ίδιο θέμα καβγάδων

Είναι σαν τη μέρα της μαρμότας. Καβγαδίζετε μονίμως για το ίδιο θέμα και ας έχετε μιλήσει με επιχειρήματα. Κι ας έχετε προσπαθήσει να βρείτε λύση. Αν πρόκειται για πρόβλημα που σχετίζεται αποκλειστικά με την καραντίνα, τότε ίσως χρειαστεί να δώσεις χρόνο και να δεις αν είναι μόνο θέμα κλεισούρας. Συνήθως όμως πρόκειται για προβλήματα που προϋπάρχουν. Και είναι εξοντωτικό να επιστρέφεις μονίμως στον ίδιο καβγά.

Νιώθεις παγιδευμένη (και σκέφτεσαι να χωρίσεις)

Δεν μιλάμε για την περίοδο της καραντίνας, γιατί ενδεχομένως όλοι το νιώσαμε. Αλλά αν προτιμάς χίλιες φορές να είσαι single (ή με άλλο ταίρι), είναι μία πολύ σοβαρή ένδειξη ότι η σχέση σου πρέπει να φτάσει στον χωρισμό. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι φταίει ο άλλος. Μπορεί να είναι μία δική σου ανάγκη και τα αίτια να είναι πολλά. Και η μόνη λύση είναι να χωρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 9 Μαΐου 2020, 01:59

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει