Πέταξαν καρέκλα στον Δήμαρχο Λαυρίου


Επεισοδιακή συνεδρίαση, που κατέληξε σε διαπληκτισμούς και … καρεκλιές σε βάρος του Δημάρχου Λαυρίου Δημήτρη Λουκά,  έγινε χθες βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο Λαυρεωτικής.

Κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν από νωρίς έξω από το χώρο της συνεδρίασης και διαμαρτυρήθηκαν για την εγκατάσταση εργοστασίου απορριμμάτων στο ΒΙΟ.ΠΑ Κερατέας, ξεσπώντας σε αποδοκιμασίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ζήτησαν μάλιστα, να μπει εκτάκτως το θέμα στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να πάρουν θέση και να εξηγήσουν τη στάση τους.

Όταν αυτό δεν συνέβη, το συγκεντρωμένο πλήθος «γιούχαρε» τον δήμαρχο, ο οποίος κατά την αποχώρησή του είδε μία καρέκλα να εκτοξεύεται προς το μέρος του, την ώρα που κάποιοι φώναζαν «ψεύτης, ψεύτης».

Μάλιστα, μετά την επεισοδιακή λήξη του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος κατήγγειλε ότι οι διαμαρτυρόμενοι ξήλωσαν τον ηλεκτρολογικό πίνακα, ούτως ώστε να μην συνεχιστεί η συνεδρίαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει