Πήγε για μαλλί το Κίνημα Αλλαγής…


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020, 13:22

Δ.Κ.

Με το μαλακό είπε να πάει την Υπουργό Παιδείας η Χαρά Κεφαλίδου κατά τη διάρκεια επίκαιρης ερωτησής της που αφορά στη διάταξη με την οποία άνοιξε ο δρόμος για την ψηφιακή σύνδεση με την αίθουσα των μαθητών που μένουν στο σπίτι ώστε να μην μείνουν εκπαιδευτικά πίσω, αλλά βγήκε…κουρεμένη.

Η Υπουργός Παιδείας χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα αναφερόμενη σε λαϊκιστές, αρνητές και Κασσάνδρες ενώ στη συνέχεια καταχέριασε όλα τα κόμματα για τη στάση τους πρίν πάρει η μπάλα και το Κίνημα Αλλαγής .Ο μήνας του μέλιτος Νέας Δημοκρατίας και Κινήματος Αλλαγής φαίνεται πως έφερε οριστικό διαζύγιο . Η Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής αν και αντιδρούσε σε όλα όσα έλεγε η Υπουργός δεν ακουγόταν γιατί είχε εξαντλήσει τη δευτερολογία της.

“Δεν κάνουμε βήμα πίσω! Ας κοιτάξουμε επιτέλους μπροστά και να μην αφήσουμε τα μικροπολιτικά και συνδικαλιστικά συμφέροντα να μας κρατήσουν πίσω” είπε σε έντονο ύφος η Υπουργός Νίκη Κεραμέως ,ζητώντας παράλληλα από τα κόμματα που ψήφισαν παρών όπως το ΠΑΣΟΚ στη διάταξη που δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να παρακολουθήσουν μαθήματα από το σπίτι αλλά και σε κείνους που ψήφισαν όχι τι έχουν σήμερα να πουν στους μαθητές και τι εναλλακτικό σχέδιο προτείνουν

Κάτσε κάτσε, καλά… 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020, 13:25

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει