Παγκόσμιος πρωταθλητής της κολύμβησης αποκλείστηκε λόγω… μοιχείας!


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020, 20:58

Μακριά από τις πισίνες μέχρι το τέλος του έτους θα αναγκαστεί να μείνει ο Ιάπωνας τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της κολύμβησης, Ντάιγια Σέτο, καθώς αποκλείστηκε για το προαναφερθέν διάστημα λόγω… μοιχείας, αφότου ένα τοπικό εβδομαδιαίο περιοδικό δημοσίευσε φωτογραφίες του σε «ξενοδοχείο ημιδιαμονής», με μια γυναίκα, που δεν ήταν η σύζυγός του.

Ο Σέτο, σύμφωνα με όσα διευκρίνισε η ομοσπονδία (που δεν ανησυχεί, παρότι ο πρωταθλητής της έχει Ολυμπιακές φιλοδοξίες και ετοιμάζεται για το Τόκιο 2020) δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ή να προπονηθεί με την υπόλοιπη Εθνική ομάδα (αλλά μόνος), έως το τέλος του έτους. Επιπλέον, του αφαιρέθηκε ο ρόλος του αρχηγού στην ιαπωνική ομάδα κολύμβησης.

Στο παλμαρέ του ο Σέτο μετρά τέσσερις παγκόσμιους τίτλους, είναι πρωταθλητής των 200 και 400 μέτρων μικτή και στην τελευταία απόσταση κατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, το 2016.

«Ζητώ συγγνώμη. Θέλω να συνεχίσω το κολύμπι και να ξαναχτίσω την εμπιστοσύνη της οικογένειάς μου, η οποία επλήγη πληγεί βαθιά από την ανεύθυνη συμπεριφορά μου», δήλωσε ο Σέτο, προσθέτοντας:

«Θέλω να συνεχίσω να παίρνω στα σοβαρά το άθλημά μου, έτσι ώστε όλοι να με αναγνωρίζουν ως πρωταθλητή κολύμβησης».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020, 21:05

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει