ΠΑΜΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: Δραστηριότητα Σαββάτου

Η μεγάλη συμμετοχή εργαζομένων, λαού και νεολαίας στις συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις του ΠΑΜΕ, αποδεικνύει ότι υπάρχει ισχυρή η ταξική εργατική – λαϊκή δύναμη που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη και ανασύνταξη του κινήματος, στη διαμόρφωση της μεγάλης λαϊκής συμμαχίας,

Με μεγαλύτερο πείσμα οι δυνάμεις που συσπειρώνονται στο Π.Α.ΜΕ, στις Λαϊκές Επιτροπές, στις Επιτροπές Αγώνα του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, στην ΟΓΕ, δίνουν σήμερα ακόμη μια μάχη, αρνούμενοι να νομιμοποιήσουν τα αντεργατικά μέτρα και ενόψει της ψήφισης του αντιλαϊκού Προϋπολογισμού.

Απευθύνουν κάλεσμα για συστηματική και καλά οργανωμένη απειθαρχία και ανυπακοή, στα μέτρα της κυβέρνησης, γενικότερα στο σύστημα. Να συγκροτηθεί το μέτωπο της αντεπίθεσης απέναντι στα μονοπώλια, στην ΕΕ και στο πολιτικό προσωπικό της, να συγκρουστούν με αυταπάτες και ιδεολογήματα περί καλύτερης πολιτικής για τη διαχείριση της κρίσης. Η όποια λύση προτείνεται σήμερα από τα κόμματα που δηλώνουν πίστη στην ΕΕ εξυπηρετεί τις ανάγκες της «ανταγωνιστικότητας», τα συμφέροντα και την κερδοφορία των μονοπωλίων.

Ο λαός πρέπει να αποβάλλει το φόβο της σύγκρουσης με την ΕΕ, τα μονοπώλια και την εξουσία της, να αφήσει πίσω του τις όποιες αναστολές έχει μέχρι τώρα, να πιστέψει στη δύναμη της οργάνωσης του αγώνα.

Αγωνιστικά ραντεβού δίνουν το Σάββατο 10 Νοέμβρη οι δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ. και οι Λαϊκές Επιτροπές, στις 11 το πρωί, σε λαϊκές συνοικίες: στη Ν. Ιωνία, στο Καραγάτς, στη Χιλιαδού, στη Ν. Δημητριάδα, στο Καπακλί

Γραμματεία Μαγνησίας του Π.Α.ΜΕ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει