Παναθηναϊκός-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 38-30 (Δεύτερο δεκάλεπτο)
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020, 21:25
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (Novasports 1) στο ΟΑΚΑ ο αγώνας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.
Οι δύο ομάδες κοντράρονται στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Euroleague, με τους πράσινους να θέλουν πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να ελπίζουν σε ένα καλύτερο πλασάρισμα από την έκτη θέση, διατηρώντας παράλληλα τη διαφορά με τις ομάδες που τον καταδιώκουν.
Η ομάδα του Πιτίνο, μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από τη Βαλένθια και τον Ερυθρό Αστέρα έχει ρεκόρ 15-8, ενώ στον αντίποδα η αποψινή του αντίπαλος βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 7 νίκες και 16 ήττες.
Ο Ρικ Πιτίνο στο ματς με τους Ρώσους δεν έχει στη διάθεσή τον τραυματία, Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ από τη μεριά της η ομάδα του Ζοάν Πλάθα έχει παραταχθεί χωρίς τους Πονίτκα, Ρένφρο, Χβοστόφ και Άιβερσον.
Διαιτητές του αγώνα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Ρόμπερτ Βικλίτσκι (Τσεχία) και Μικέλε Ρόσι (Ιταλία).
Οι δύο ομάδες αναμετρώνται μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία τους. Η πρώτη ήταν στις 24 Οκτωβρίου όταν ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει με 89-79 στην Αγία Πετρούπολη.
Mε την άμυνά του να αποδεικνύεται από… ατσάλι και, ελέγχοντας πλήρως τον τομέα των ριμπάουντ, ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε στο παρκέ στο πρώτο δεκάλεπτο απέναντι στους Ρώσους και, παίρνοντας αρκετούς εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό, κατάφερε να προηγηθεί με 30-11 στο 10′.
Τα δεκάλεπτα: 30-11
Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020, 22:03