Πανιώνιος – Παναχαϊκή, το “φιλικό” συνεχίζεται με σκληρές ανακοινώσεις…

Ανακοινώσεις με σκληρές φράσεις αντάλλαξαν Παναχαϊκή και Πανιώνιος σχετικά με τον προχθεσινό “φιλικό” αγώνα που έδωσαν μεταξύ τους.

«Ποδοσφαιρικά ζώα οι παίκτες του Πανιωνίου» λέει η Παναχαϊκή. «Τόσα χρόνια στις μικρές κατηγορίες, ξεχάσατε…» απαντάει ο Πανιώνιος.

Διαβάστε τις ανακοινώσεις

Η «καυστική» ανακοίνωση της ομάδας της Πάτρας:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα καταγγείλει εγγράφως στον αθλητικό δικαστή την χθεσινή αλητεία εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης υπό την ανοχή και την συγκάλυψη του γνωστού για την ανεπάρκεια του διαιτητή του συνδέσμου Αθηνών Σφακιανάκη.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή πήγε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης κατόπιν εκκλήσεως του προπονητή Λεμονή στον προπονητή μας κ. Σεροπιαν (παρά το ότι είχαμε αγωνισθεί πριν 48ωρου με την ΠΑΕ ΑΕΚ) για να βοηθήσουμε την ΠΑΕ Πανιώνιος σε ένα φιλικό παιχνίδι προπονήσεως και μάλιστα λόγω της τραγικής οικονομικής καταστάσεως του Πανιωνίου δεν ζήτησε ούτε τα έξοδα ταξιδίου και διατροφής στην Αθήνα και τα πλήρωσε η ίδια.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή και οι άνθρωποι της περίμεναν μια εξ’ ίσου φιλική και ανθρώπινη αντιμετώπιση από τους ανθρώπους, προπονητές και ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου αλλά αντί αυτού αντιμετώπισαν εντός αγωνιστικού χώρου ποδοσφαιρικά ζώα τα όποια υπό την ανοχή του διαιτητή Σφακιανάκη έστειλαν 4 ποδοσφαιριστές μας στο νοσοκομείο(Tafili χιαστούς από εγκληματικό κτύπημα εκτός φάσεως του καθυστερημένου αυτού παιδιού Σάμαρη και το οποίο έμεινε ατιμώρητο, Hurtado αιμάτωμα στον μηρό από αντιαθλητικό κτύπημα του Κουμουρτζι, Furtado σοβαρό τραύμα στην ποδοκνημηκη, Κοκκινης εγκεφαλική διάσειση από την απάνθρωπη και αντιαθλητική επίθεση με μπουνιές και κλωτσιές στο κεφάλι ενώ ήταν πεσμένος στο έδαφος από τον αληταρα Ριερα χωρίς να του έχει γίνει καν φάουλ προηγουμένως παρά ένα καθαρό τάκλιν).

Εκτός αγωνιστικού χώρου και στις θέσεις των επισήμων έγινε η μεγαλύτερη αλητεία από τον σύμβουλο του Πανιωνίου Λάζαρο Καμπανόπουλο, ο οποίος μπροστά στους κυρίους Τσολακακη και Αρκουμανη επί 10 λεπτά έβριζε με τις χυδαιότερες και βρωμερότερες φράσεις που υπάρχουν στο ελληνικό λεξιλόγιο τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Αλέξιο Κουγια και το χυδαιότερο και πλέον απάνθρωπο από όλα βλέποντας ότι ο κ. Κουγιας συνοδεύεται από τον γιο του Χρήστο και την κόρη του Μαιρα απευθυνόμενος στον γιο του Χρήστο του είπε «Εσύ σύντομα θα νεκροφιλήσεις τον πατέρα σου» και μετά απευθυνόμενος στο πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Κουγια του είπε «Καταδότη, ο Τσακόγιαννης και ο Μπέος θα σε στείλουν σύντομα να πας να βρεις τον Γιάννη τον Αναγνωστόπουλο» εννοώντας τον γενικό αρχηγό του Πανιωνίου ο οποίος είναι ήδη νεκρός.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή θα καταθέσει εις βάρος του συγκεκριμένου προσώπου μήνυση και αγωγή για τα ποινικά αδικήματα που διέπραξε εις βάρος του ιδίου και των παιδιών του και θα τον καταγγείλει στην επιτροπή φιλάθλου ιδιότητας.

Το χειρότερο όμως από όλα και το οποίο θα καταγγελθεί είναι ότι τον κ. Κούγια και τα παιδιά του δεν τον διέσωσε κανείς επίσημος άνθρωπος του Πανιωνίου αλλά οι επικεφαλής των οργανωμένων οπαδών των Πανθήρων οι οποίοι ήταν δίπλα και αγανάκτησαν με την χυδαία και απάνθρωπη συμπεριφορά και επίθεση του συγκεκριμένου ανθρώπου αλλά και από την αδιαφορία τω ν επισήμων ανθρώπων του Πανιωνίου.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή διαψεύδει τα όσα γράφει στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής Σφακιανάκης δηλαδή ότι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε, αφού διεκόπη στο 75 λεπτό από την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο του με εικόνα μπράβου Καμπανοπουλου και ομοίων φίλων του οι οποίοι αφού ξυλοκόπησαν τον φυσιοθεραπευτή της ΠΑΕ Παναχαϊκή και όποιον τόλμησε να τους αντισταθεί, αφού όταν βγήκε στο γήπεδο ο διαιτητής Σφακιανάκης παίχτηκαν 2 λεπτά και ο αγώνας ουδέποτε ολοκληρώθηκε.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα καταγγείλει και στην ΕΣΗΕΑ τους ρεπόρτερ που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Πανιωνίου που παραποίησαν τα γεγονότα και αποσιώπησαν τα σοβαρά επεισόδια εις βάρος του κ. Κούγια και των παιδιών του.

Ευχόμενα να κληρωθούμε με τον Πανιώνιο στο Κύπελλο ή να αγωνιστούμε μαζί του χρόνου στην Super League για να δείξουμε τι σημαίνει φιλοξενία και ιστορική ομάδα και πως τιμωρείται η αλητεία με επίδειξη πολιτισμού».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

Η ΠΑΕ Πανιώνιος αισθάνεται την ανάγκη να απαντήσει στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκής. Όταν όμως διαβάζει κανείς τόσα ψευδή και διαστρεβλωμένα σχόλια είναι αδύνατο να απαντήσει με λογική.

Λυπούμεθα πραγματικά για τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση. Οι χαρακτηρισμοί είναι απαράδεκτοι. Τα γεγονότα εν πολλοίς διαστρεβλωμένα. Τα πρόσωπα μπερδεμένα. Η επίθεση στον διαιτητή απαράδεκτη και αγενής, με δεδομένη την ανεκτικότητα με την οποία αντιμετώπισε το απαράδεκτα σκληρό παιχνίδι των παικτών της Παναχαϊκής.

Ίσως η ομάδα αγωνιζόμενη τόσα χρόνια σε μικρότερες κατηγορίες έχει ξεχάσει πώς πρέπει να παίζεται το πραγματικό ποδόσφαιρο.

Αδυνατούμε λοιπόν να απαντήσουμε. Εάν παρ’ όλα αυτά η ΠΑΕ Παναχαϊκή επιμείνει στην απειλή της περί προσφυγής στα αρμόδια όργανα τότε θα απαντήσουμε όπως αρμόζει.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει