Πανσυνταξιουχική Συγκέντρωση των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων της Μαγνησίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Στις 27 Μαΐου, στις 11:00 π.μ. στο Ε.Κ.Β., πραγματοποιήθηκε Πανσυνταξιουχική Συγκέντρωση, που διοργάνωσαν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις της Μαγνησίας, μαζί με τους αντιπροσώπους της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα (ΣΕΑ).

Εκ μέρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ Ελλάδος παραβρέθηκε ο Ραλλάκης Μανώλης( Γενικός Γραμματέας ), από την ΠΟΣΥ-ΟΑΕΕ ο Κολοβός Χρήστος( Οργανωτικός Γραμματέας), οι οποίοι με την σειρά τους ενημέρωσαν τους συνταξιούχους της Μαγνησίας για την σημερινή πολιτική κατάσταση, για τα προβλήματα της υγείας και της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Επισήμαναν, ότι οι συνταξιούχοι δεν πρέπει να εφησυχάσουν από τις εξαγγελίες της νέας συγκυβέρνησης, να είναι στην επαγρύπνηση και να δώσουν αγωνιστικό παρών στο Πανσυνταξιουχικό Συλλαλητήριο, που θα γίνει στην Αθήνα , στις 23 Ιουνίου, στις 6:00 το απόγευμα στα Προπύλαια.

Επίσης, εκ μέρος των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων της Μαγνησίας, οι εκπρόσωποι τους απευθύνθηκαν με σύντομους χαιρετισμούς, περιέγραψαν και συμφώνησαν για την σημερινή κατάντια των συνταξιούχων από την εφαρμογή όλων των αντισυνταξιουχικών και αντιλαϊκών νόμων την τελευταία πενταετία και δήλωσαν, ότι θα κάνουν τα πάντα για την καλύτερη συμμετοχή και κάθοδο στο Πανσυνταξιουχικό Συλλαλητήριο στην Αθήνα.

Για πρώτη φόρα συμμετείχε επίσημα και ο Σύλλογος Συνταξιούχων Τσιμεντοβιομηχανίας ΑΓΕΤ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει