Παραδόθηκαν οι αναπνευστήρες από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου και τον Καραγκούνη


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020, 15:16

Παραδόθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου οι δύο αναπνευστήρες πίεσης-όγκου που προσφέρθηκαν από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου και τον Γιώργο Καραγκούνη, οι οποίοι θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να συμβάλλουν στην προσπάθεια για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Σήμερα Τετάρτη, 22.04.2020 και ώρα 13:00, παραδόθηκαν οι δύο φορητοί αναπνευστήρες πίεσης-όγκου model Αstral 100 του οίκου ResMed, δωρεά της ΕΠΣΔ καθώς και του αρχηγού της Εθνικής μας Γιώργου Καραγκούνη, στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου ”ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ”.

Τους αναπνευστήρες παρέδωσαν στο νοσοκομείο παρουσία του Διοικητή κ Γρηγορίου Ρουμάνη, ο Πρόεδρος, Παναγιώτης Διακοφώτης, ο Ά Αντιπρόεδρος, Αναστάσιος Στεργενάκης και ο Γ. Γραμματέας της ΕΠΣΔ, Γεώργιος Παυλίδης.

Παρόν επίσης ήταν και ο τεχνικός της εταιρείας κ Μαυροειδής Ανδρέας. Απέναντι σε αυτόν τον αγώνα που δίνει σήμερα όλη η χώρα και όλο το υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου μας, η ΕΠΣΔ συνδράμει στην όλη προσπάθεια αντιμετώπισης περιστατικών Covid-19.

Γιατί σήμερα αξίες όπως η κοινωνική αλληλεγγύη , η ανιδιοτελής προσφορά και η αγάπη προς τον συνάνθρωπο αποτελούν μοναδικό φάρο ελπίδας! Μαζί θα τα καταφέρουμε!».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020, 15:17

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει