Παραλαβή – παράδοση της διοίκησης του 304 ΠΕΒ στο Βόλο (Photos)

Ο Διοικητής Σχη(ΤΧ) Βιτετζάκης Αντώνιος παρέδωσε στο νέο Διοικητή Σχη(ΤΧ) Κατσουλάρη Δημήτριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ το ευχετήριο του Σωματείου Διοικητικών & Τεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων του 304 ΠΕΒ αλλά και την ομιλία του απερχόμενου Διοικητή, όπως έφτασαν στο e-Volos.gr:

12.jpg

unnamed.jpg

Ομιλία απερχόμενου Διοικητή Σχη(ΤΧ) Βιτετζάκη Αντώνιου:

Συνάδελφοι Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί και Πολιτικό Προσωπικό του 304 ΠΕΒ,

Κυρίες – Κύριοι
Παρέδωσα σήμερα τη διοίκηση του μεγαλύτερου επισκευαστικού Εργοστασίου του Στρατού, στον καταξιωμένο συνάδελφο και φίλο Σχη (ΤΧ) κ. Δημήτριο Κατσουλάρη, ο οποίος είμαι βέβαιος θα δικαιώσει τις προσδοκίες όλων. Προτρέπω όλο το προσωπικό του Εργοστασίου να τον εμπιστευτείτε απόλυτα και να τον βοηθήσετε στο έργο του όπως και εμένα.

Πριν 2 χρόνια περίπου, αναλαμβάνοντας τη διοίκηση του Εργοστασίου, υποσχέθηκα να τηρήσω πιστά τους Στρατιωτικούς κανονισμούς και νόμους και να καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συντήρηση του αρματικού δυναμικού , ενός από τους σημαντικότερους πολλαπλασιαστές ισχύος, για την άμυνα της χώρας μας.

Σήμερα αφήνοντας κάθε απολογισμό και κριτική στους προϊσταμένους μου , παραθέτω μόνο ότι το έργο που επιτελέστηκε ήταν αποτέλεσμα μιας συνεχούς προσπάθειας, αλληλοεκτίμησης, συναδελφικότητας και συνεργασίας όλου του προσωπικού του Εργοστασίου. Του προσωπικού που από την πρώτη στιγμή θεώρησα ως συναδέλφους και συνεργάτες , ανεξαρτήτως βαθμού , θέσης , στρατιωτικής ή πολιτικής ιδιότητας.

Θέλω να ευχαριστήσω:

– Το Θεό για την υγεία και δύναμη που είχα αυτά τα χρόνια καθώς και την απόλυτη ασφάλεια που εργάστηκε το προσωπικό του Εργοστασίου.
– Την Ιεραρχία του Στρατού και του Τεχνικού Σώματος , για την τιμή που μου έκαναν να μου εμπιστευτούν τη διοίκηση του Εργοστασίου, για την αμέριστη βοήθεια και τη στενή παρακολούθηση όλων των θεμάτων του , καθώς και για όλες εκείνες τις ενέργειες που γίνονται για την περαιτέρω εξέλιξή του.
– Τον Ταξχο Διοικητή Στρατιωτικών Εργοστασίων, από τον οποίο και παρέλαβα ένα εργοστάσιο με την καλύτερη δυνατή οργάνωση και με υψηλό δείκτη πειθαρχίας, για τη στήριξη, κατανόηση, την καθημερινή βοήθεια και τις πολύτιμες συμβουλές του.
– Έναν ένα , όλο το προσωπικό του Εργοστασίου γιατί με εμπιστεύτηκε και στήριξε τις αποφάσεις μου. Διαβεβαιώνω όλους τους προσκεκλημένους ότι αυτό το προσωπικό , παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες της χώρας μας , με αισιοδοξία , ολοένα περισσότερη δουλειά , πίστη στο έργο του και Ακμαιότατο Ηθικό, κάθε μέρα αποδεικνύει το «Θέλειν εστί Δύνασθαι» που αναγράφεται και στο έμβλημα του Τεχνικού Σώματος και αποδίδει τεράστιο οικονομικό όφελος για το δημόσιο, ύψους δεκάδων εκατομμυρίων € κάθε χρόνο.
– Να ευχαριστήσω επίσης τη Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου για την άριστη συνεργασία που είχαμε και τη βοήθεια όποτε χρειάστηκε.
– Τις Δκσεις όλων των Στρατιωτικών Μονάδων και Σωμάτων Ασφαλείας της Φρουράς για τη βοήθεια και τη συνεργασία. Ιδιαίτερα την 32 ΤΑΞΠ/Ν, την 1η ΤΑΞΑΣ, το 307 ΤΣΥΑΥ, τη ΣΑΣ , το κλιμάκιο Υλικού Πολέμου του 304 ΠΕΒ, την Αστυνομική Δνση Βόλου, το Κλιμάκιο της Π/Υ Βιομηχανικής Περιοχής, καθώς και τις Δκσεις των λοιπών Στρατιωτικών Εργοστασίων της Χώρας και Μονάδων ΤΘ όλων των κλιμακίων. Είναι βέβαιο ότι όλοι μαζί με συνεργασία αποκτούμε τεράστιες δυνατότητες.
– Τέλος να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την οικογένεια μου για τη συμπαράσταση και υπομονή που δείχνει όλα αυτά τα χρόνια.

unnamed2.jpg

Η δίχρονη παρουσία μου εδώ αποτέλεσε σταθμό για την καριέρα μου και συλλογή άπειρων εμπειριών. Χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί σας, Είστε πειθαρχημένοι, άρτια εκπαιδευμένοι και διαθέτετε τεχνογνωσία, ταλέντο και μακρόχρονη εμπειρία στο αντικείμενό σας. Αισθάνομαι τυχερός που διοίκησα ανθρώπους πρόθυμους και εργατικούς.

Σας καλώ να συνεχίσετε να εργάζεστε με τον ίδιο ζήλο , ανεξάρτητα από τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, με περισσότερη δουλειά, τιμώντας πάντα «το ψωμί που τρώμε» και εμμένοντας στη θέση που παραλάβαμε από τους προκατόχους μας ότι η επιτυχής εκτέλεση της αποστολής μας είναι μονόδρομος.

Να είστε βέβαιοι ότι από τα νέα μου καθήκοντα θα βοηθώ όσο μπορώ το εργοστάσιο και εσάς σε ότι και όποτε χρειαστεί.

Στο Εργοστάσιο σήμερα παρευρίσκονται οι δύο προηγούμενοι από εμένα διατελέσαντες Δκτές, ο Υποδιευθυντής ΤΧ του ΓΕΣ, Τξχος κος Σπυρίδωνας Βαζούρας και ο Δκτής Στρατιωτικών Εργοστασίων της ΑΣΔΥΣ Ταξχος κος Κωνσταντίνος Λεράκης και αυτό αποτελεί ιδιαίτερη για μας.

Αγαπητέ Δημήτρη καλή Επιτυχία στο έργο σου.

Στο έμβλημα του 304 ΠΕΒ είναι γραμμένα τα λόγια του Όμηρου «Να είναι από σίδερο η καρδιά σου». Να ατσαλώσεις την καρδιά σου, προκειμένου να πετύχεις στο στόχο σου αλλά να την έχεις πάντα ανοιχτή για το προσωπικό σου. Το αξίζει.

Εύχομαι από την καρδιά μου σε όλους σας ατομική και οικογενειακή υγεία, πρόοδο και καλή επιτυχία στο έργο σας.

Ο Θεός ο Άγιος Γεώργιος και προστάτης του Στρατού μας και ο Όσιος Δαυίδ να στέκουν πάντα δίπλα σας.

Σας ευχαριστώ.

unnamed4.jpg

(Άρμα τύπου LEO 1 που έχει μετατραπεί σε πυροσβεστικό από το προσωπικό του εργοστασίου)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει