Παρεμβάσεις του Δήμου Βόλου και αποκατάσταση φθορών από την κακοκαιρία σε πάνω από 1.000 σημεία

Θ. Σταυρίδης: “Οι ζημιές ήταν πολλές και μεγάλες, όμως αντεπεξήλθαμε με τον καλύτερο και ταχύτερο δυνατό τρόπο”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Στην αποκατάσταση των σημείων στα οποία δημιουργήθηκαν σημαντικές φθορές στο οδόστρωμα από την κακοκαιρία και την εκτεταμένη χιονόπτωση που έπληξε την ευρύτερη περιοχή την περίοδο των χειμερινών μηνών, προχώρησε το προηγούμενο χρονικό διάστημα η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βόλου.

Πιο συγκεκριμένα, το Τμήμα Οδοποιίας και Συντήρησης προχώρησε στην αποκατάσταση φθορών στο οδικό δίκτυο, λακκούβες, φρεάτια και τμήματα πεζοδρομίων σε 1.000 και πλέον σημεία, κυρίως στο Πολεοδομικό Συγκρότημα, καθώς και σε όλες τις δημοτικές ενότητες.

Επιπλέον, από το αρμόδιο τμήμα αποκαταστάθηκαν φθορές σε ηλεκτρολογικά δίκτυα και φωτεινούς σηματοδότες όπου είχαν υποστεί σοβαρή βλάβη, ενώ επισκευάστηκαν άμεσα και οι βλάβες στις υδραυλικές εγκαταστάσεις σε δημοτικά και σχολικά κτίρια.

Από την πλευρά του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Θανάσης Σταυρίδης δήλωσε ότι έγινε μεγάλη προσπάθεια να αποκατασταθούν οι ζημίες έγκαιρα από τις υπηρεσίες. “Οι ζημιές ήταν πολλές και μεγάλες, όμως αντεπεξήλθαμε με τον καλύτερο και ταχύτερο δυνατό τρόπο”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει