Παρουσίαση μελέτης στο Δημαρχείο Βόλου

Ο Δήμος Βόλου οργανώνει εκδήλωση παρουσίασης της μελέτης του Στυλιανού Πρωτόπαππα, υπ. δρ Νομικής, Προϊσταμένου Διοικητικού-Οικονομικού Μαγνησίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδος, με θέμα «Ζητήματα περί την νομική φύση των συμβασιούχων των ΚΕΠ».

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι: Πηνελόπη Φουντεδάκη, αναπληρώτρια καθηγήτρια Συνταγματικού Δικαίου του Γ. Τ Δικαίου του Παντείου Πανεπιστημίου και Νίκος Μόσχος, δικηγόρος – Αντιδήμαρχος Δήμου Βόλου.

Η μονογραφία του μελετητή με αφορμή προβληματισμού την υπ’ αριθμ. 26/2003 απόφαση του Ι΄ τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, πραγματεύεται
το διαρκούς επικαιρότητας θέμα των εν γένει συμβασιούχων του δημοσίου τομέα. Ειδικότερα, το θέμα εξετάζεται μέσω του διαμορφούμενου θεσμικού πλαισίου των συνταγματικών αρχών περί πρόσληψης προσωπικού και των κανόνων του κοινού νομοθέτη, ενώ περαιτέρω αναδεικνύεται η συμβολή της σχετικής νομολογίας, του Κοινοτικού Δικαίου και της θεωρίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 19.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βόλου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει