Παρουσίαση σωστικών μέσων – άνοιγμα liferaft τη Κυριακή 20 Μαρτίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

H himera sailing school και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Βόλου Ανοικτής Θαλάσσης σε συνεργασία με την Sail Aegean και την Ελληνική εταιρία κατασκευής εξοπλισμού σκαφών και ναυτιλιακών ειδών, LALIZAS, με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουν την παρουσίαση σωστικών μέσων-άνοιγμα liferaft.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 11 το πρωί στην παραλία της πόλη μας, μπροστά στον χώρο ελλιμενισμού του παραδοσιακού σκάφους “ΑΡΓΩ” Η παρουσίαση θα περιλαμβάνει αναλυτική αναφορά στην πνευστή σωσίβια σχεδία-liferaft, τύπους και χαρακτηριστικά αυτής καθώς και το άνοιγμά της, με ρίψη αυτής από σκάφος, αγκυροβολημένο στον χώρο της εκδήλωσης! Επιπλέον θα γίνει χρήση βεγγαλικών και καπνογόνων καθώς και ρίψη φωτοβολίδας αλεξιπτώτου, καθώς και αναφορά στους τύπους και την χρήση των ποικίλων ατομικών σωσιβίων.

Είναι η πρώτη φορά που γίνετε μια τέτοια συντονισμένη προσπάθεια στην πόλη μας με σκοπό την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση και εκπαίδευση τόσο των μαθητών της σχολής μας όσο και του ευρύτερου κοινού που ασχολείται με την θάλασσα, σε αθλητικό, ψυχαγωγικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Η παρουσία ανθρώπων της LALIZAS εγγυάται μια άκρως ενημερωτική και εκπαιδευτική παρουσίαση, με στόχο την θωράκιση των γνώσεών μας και της ασφάλειάς μας στην θάλασσα. Θα χαρούμε να σας δούμε σε αυτή!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει